woestijnwind generatoren: hoe ze dependance kunnen verminderen

Met een verhoogde bewustwording van de noodzaak van duurzame energiebronnen, woestijn windpark hebben opgedaan in populariteit en belangstelling voor windmolenparken in Californië en Texas zit in de lift; voordelen van windenergie; Windenergie bestaat overal is wind – en wind beschikbaar is. gratis elke plaats op de planeet. Hierdoor is een geheel duurzame krachtbron die móet worden ingezet en gebruikt om haar volle voordeel;. Het gebruik van wind als een energiebron wordt niet beperkt door geopolitieke afspraken over het delen of verkopen middelen de huidige vormen van energie zijn momenteel beperkt. Iedereen die het opwekken van stroom uit de wind wordt alleen beperkt door het aantal turbines ze installeren,. Bovendien, in tegenstelling tot olie, gas en andere fossiele opwekking van stroom, windenergie niet vereist mining methoden die het milieu vernietigen. Omdat de wind is een passieve energiebron, het duurt maar het installeren van windturbines die de wind te verzamelen als het door het geografische gebied waar de turbines bevinden zich aan de wind energie te verzamelen passeert;. Tehachapi Pass, in Californië, kunnen windmolenparken te vinden in de hoog Mojave-woestijn in het Tehachapi Pass. Dit is één van de grootste windmolenparken in de Verenigde Staten en is gebruikt als een model voor toekomstige windmolenparken in het land. Dit windpark is in productie nu al bijna twee decennia en is zeer succesvol in het aantonen van de voordelen van windenergie;. De meerderheid van de windturbines op de Tehachapi Pass werden in het midden van de jaren 1980 geïnstalleerd en zijn met succes het opwekken van stroom sinds de installatie. Energie verzameld uit de Tehachapi Pass windparken wordt direct verkocht aan Southern California Edison en produceert momenteel genoeg energie om aan de behoeften van de ongeveer 500.000 Zuid-Californië bewoners elk jaar bijeen;. Desert windenergie collectie van de Tehachapi Pass windpark employe ook ten minste 400 mensen full-time in een verscheidenheid van verschillende banen, variërend van technici die de activiteiten van de afzonderlijke turbines te monitoren, om monteurs die turbines te herstellen wanneer dat nodig is om de verschillende bedienden die de macht bedrijven die het windpark lopen te ondersteunen;. Desert Sky wind, The Desert Sky Wind project is gelegen in het westen van Texas, in Pecos County. Het windpark bestaat uit 107 windturbines die met succes windenergie leveren aan San Antonio en bieden 160,5 MW stroom regelmatig;. Dit windpark is gelegen in een gebied van Texas, dat grote hoeveelheden vegen wind het hele jaar door krijgt en heeft het potentieel om worden uitgebreid om nog meer windenergie in de toekomst te creëren,. Samenvatting, de winning van windenergie in de Verenigde Staten is slechts in de kinderschoenen, maar het heeft de potentie om volledig vrij het land uit de behoefte om afhankelijk zijn van buitenlandse bronnen voor energie in de toekomst. Door te investeren in windmolenparken in het hele land, de Verenigde Staten heeft de mogelijkheid om een ​​duurzame bron van milieuvriendelijke energieproducenten die energie zal geven in de toekomst voor de komende generaties te creëren.