verschillende stijlen van decoratieve plafondtegels

Think About Style

Kies wat je wilt

Als u denkt aan het verbouwen van een kamer, vergeet niet over decoratieve plafondtegels. Soms is het plafond nogal verwaarloosd. Het is meestal effen wit of gebroken wit, met geen karakter helemaal. Decoratieve plafondtegels kan een mooie kamer en maken het elegant.

Er zijn zo veel verschillende stijlen van decoratieve plafondtegels dat je zeker een die perfect is voor uw kamer te vinden. Decoratieve plafondtegels zijn ook nuttig voor het afdekken probleem plafonds, zoals ouderwetse popcorn plafonds.

Patroon tegels gemaakt van PVC of vinyl komen in vele stijlen: geweven, overschilderbaar, of gekleurd. Metalen decoratieve plafondtegels kan worden gemaakt van verschillende soorten metaal en komen in een breed scala aan patronen. Gipsplafond tegels zijn, zoals gipsplaten en kan ook worden geschilderd om uw smaak.

Gewoon gaan met wat je kamer inrichting zal zijn. U krijgt een decoratief plafondtegel in elke kamer en stijl compliment vinden. Of u nu een patroon, metaal, of gewoon de ouderwetse gipsplaten wilt, laat het plafond de kroon op uw nieuwe kamer.