verschillende stijlen van de koepel eindstukken

Zodra u de grootte en de stijl van de koepel voor kiezen om het dak van uw huis of gebouw te verbeteren, is er nog een beslissing worden gemaakt: de kruisbloem. Cupola eindstukken zijn de decoratieve ornamenten of decoratieve spitsen dat de bovenkant van de koepel te voltooien, waardoor je oog soepel van structuur tot de hemel. Denk aan de algemene esthetiek van het gebouw bij het kiezen van koepel en kruisbloem stijlen.

decoratieve ornamenten

Koepel eindstukken zijn gemaakt van een aantal materialen zoals, koper, staal, hout, vinyl en glasvezel. Eindstukken zijn sier in de natuur, zodat de stijl van de kruisbloem u kiest voor de stijl van uw koepel moet overeenkomen. Eindstukken komen in een grote verscheidenheid van stijlen om een ​​reeks van architectonisch ontwerp compliment van koloniaal tot modern. Ze kunnen worden opgemerkt, afgerond, gebogen, sierlijke of recht. Sommige finials na te bootsen een houten dak of een hek post cap. Sommige eindstukken hebben een bolvormige top en sommige komen tot een scherpe punt.

functionele Finials

Kruisbloemen kan ook meer dan alleen decoratief spitsen voor uw dak. Als uw koepel spits goed geaard is en voldoet aan de minimale hoogte eisen voor het uitvoeren van elektriciteit, kan de spits ook dienen als een bliksemafleider voor uw huis of gebouw.

Een finial om uw koepel te vullen is een elegante en eventueel functionele aanvulling op elk dak.