reinigen van messing met behulp van azijn

Stap 1 – Identificeer gelakt Messing

Stap 2 – Clean Met een Vinegar-wateroplossing

Stap 3 – Clean Met een Vinegar Paste

Stap 4 – Buff Uw Brass

Stap 5 – aanslag voorkomen

Het schoonmaken van messing kan gemakkelijk zijn of het kan een uitdaging zijn, afhankelijk van wat u weten, hoe het tast, hoe aanslag te verwijderen, en hoe aanslag te verminderen. Messing aanslag is een natuurlijk oxidatieproces dat zal gebeuren als messing oppervlak wordt blootgesteld aan lucht. U kunt uw messing glanzend en ongeschonden te houden door het bedekken van het oppervlak met lak, door het verwijderen van de aanslag met een commerciële koperen schoner, of door het schoonmaken met een huishoudelijk koperen schoner zoals azijn. Hier zijn een paar ideeën over hoe te maken en gebruiken van een azijn koperen schoner.

Zoals eerder gezegd, opdat het te bezoedelen, messing moet worden blootgesteld aan de lucht. Als de jouwe is gelakt, zal het niet worden blootgesteld aan lucht en zal waarschijnlijk niet aangetast worden, tenzij de lak wordt aangetast. Om vingerafdrukken en andere sporen uit gelakt messing hoeft u alleen maar om het te vegen met een schone vochtige doek. Dan, droog de koper en buff het. U kunt meestal vertellen als het is gelakt, want een lak kunnen krassen. Als u krassen of vlekken op uw koperen ondergrond die u kunt verbreden met je nagel, is het waarschijnlijk gelakt.

Wordt azijn-wateroplossing door het mengen van één deel water en twee delen azijn in een container. Zorg ervoor dat uw container is groot genoeg om uw messing punt volledig te worden ondergedompeld. Zet je object in de oplossing en laat het inwerken 02:58 uur. Dan verwijderen, afspoelen met schoon water en droog het.

Als alternatief kunt u een pasta om het schoon te maken met behulp van gelijke delen azijn, zout en witte bloem te maken. Gebruik een zachte borstel (een tandenborstel zal werken) om de pasta van toepassing zijn op de niet-gelakte koperen oppervlak, en werk het in. Als u niet beschikt over een borstel hebt, kunt u uw vingers gebruiken. Laat de messing punt om te zitten met deze pasta op het voor maximaal een uur. Als het langer zit, zal de pasta drogen verliest zijn effectiviteit en moeilijker te verwijderen. Spoel de pasta af met schoon water en daarna droog met een zachte, droge doek, en Pools.

Zodra je stuk is schoongemaakt en gedroogd, met een zachte doek, zoals flanel te buff. Wrijf de doek tegen de koperen finish in een snelle cirkelvormige bewegingen naar een schitterende glans te produceren.

Voorkom onnodige schoonmaken door koper te beschermen tegen blootstelling aan lucht. U kunt dit doen door lakken deze oppervlakken, of door het toepassen van meerdere dunne lagen van olijfolie met een zachte doek.