reinigen bekleding faqs

Stof is neergedaald op gestoffeerde meubels net als op een harde ondergrond, en moet regelmatig een maand worden verwijderd, ongeveer een keer, afhankelijk van de omgeving en het gebruik, met een stofzuiger attachments – de bekleding mondstuk en spleethulpstuk. Een borstel zal wat stof te verwijderen als u niet een vacuüm, maar ook stof rond strooien. Er moet echter donzen kussens die niet zijn bekleed met down-proof ticking worden geborsteld, zoals vacuüm out naar beneden kunnen trekken. Verminder vette bodem in de lucht door het gebruik van de afzuigkap bij het koken; schone oven filters verminderen bodem in de lucht.

Arm en hoofdsteun covers van matching of harmonisatie van stof te beschermen die gebieden tegen het begin van de opbouw van de bodem van de huid en haar. In de zomer, als de mensen zal zitten op meubels in korte broek, dek af met wasbare worpen, lakens, of grote stukken badstof ter bescherming tegen het lichaam bodem.

(Let op: Commercial stoffering shampoos doen een goede baan en zijn makkelijk te gebruiken Echter, als u dat wenst kunt u de volgende zelfgemaakte voorbereiding gebruiken..); Combineer 1/4 kop afwasmiddel of wasmiddel en 1 kopje warm water; With. een handmixer, ransel tot het droog sop vorm (het schuim eruit zal zien slagroom) .; Test bekleding in een onmerkbaar gebied door het toepassen van droge sop met een doek of een zachte borstel en licht schrobben,. laten drogen;. Als het gebied looks hetzelfde maar schoner, het hele stuk bekleding worden gereinigd op deze wijze,. Shampoo slechts een klein gebied per keer en gebruik een spatel of rubberen schraper opstijgen vuile sop;. Herhaal eventueel veeg met een schone doek gedrenkt in helder water en uitgewrongen bijna droog;. opdrogen.

Tip: Houd de bekleding zo droog mogelijk, terwijl het wassen om schade te voorkomen. Voor een snelle droging, open ramen of zet een elektrische ventilator, een luchtontvochtiger, of een airconditioner in dezelfde ruimte

De meeste gestoffeerde meubels verkocht vandaag heeft een label of tag te vertellen hoe het moet worden gereinigd zoals beschreven onder “Stof Cleaning Code Labels.” Volg deze instructies voor het beste resultaat!