ontwerp tips voor uw portiek opslag

Ideeën voor uw voordeur

Ideeën voor de Walkways

Ideeën voor de Driveway

Ideeën voor uw achtertuin en tuin Walkways

Veel mensen willen hun ingang opslagruimte te versieren. Er zijn vele manieren om entryways ziet er echt geweldig en geef ze uw eigen speciaal tintje. Het is altijd leuk om uit te gaan op een station en zie de mooie landschap en entryway decors van andere woningen. Hier zijn een paar tips om door te gaan als je geïnteresseerd bent in het doen van wat het verfraaien van je eigen zijn.

Sommige mensen die graag ambachten te maken zal zelfgemaakte kransen te maken. Zij coördineren ze naar de seizoenen of speciale gelegenheden. Ze zullen vaak schilderen hun deuren een andere kleur dan het huis om de deur opvallen. Als er een veranda, kan je een aantal rieten meubels of een paar potplanten te plaatsen. Je zou zelfs een bank toe te voegen met een pop zit op het voor ambiance.

De stoep in de aanloop naar de voordeur is ideaal voor een rij van bloemen, omgeven door houtsnippers. Bloempotten geplaatst op elke kant van het trottoir maken de loopbrug opvallen. De loopbrug kan gemetselde met steenslag aan de zijkanten. Diertje imprints in de rotsen, zoals kikkers, lieveheersbeestjes, rupsen, zijn grote decoratieve accenten, alsmede de toevoeging van andere kleine werf ornamenten. Welkom tekenen of een grote rots met de familienaam op het zittend naast de stoep maak uw loopbrug uniek.

Anders dan de brievenbus aan het einde van de oprit mensen meestal niet veel energie gestoken in het verfraaien van hun oprit. Een plek voor een aantal bloemen of struiken is een eenvoudige, aantrekkelijke aanvulling. Een rots tuin in de bloem bed kan uw oprit speciaal te maken. Als u woont in een rustige wijk zonder openbare straatverlichting, kunt u straatlantaarns stoep te installeren op uw oprit. Deze lampen kan worden geschilderd om uw huis te passen.

Achtertuin en de tuin loopbruggen kan vooral leuk om te versieren. U kunt een vogel bad of een fontein, die beide kunnen worden omgeven met bloemen toe te voegen. Een latwerk met het beklimmen van rozen is een mooie aanvulling op elke pad. Tuinkabouters of herten standbeelden kan worden verborgen in de bloemen. Opknoping bloemenmanden geplaatst langs het wandelpad zal een originele look te creëren.

Er zijn zo veel ideeën als je fantasie kan verzinnen voor gebruik in het verfraaien van uw entryways. Eenvoudige maar toch creatieve accenten zorgt ervoor dat uw gasten zich comfortabel voelen en thuis. Personaliseren van uw entryways zal iedereen vertellen wat u voor soort persoon je bent. Deze gebieden zijn ook plaatsen voor u om te ontspannen en tot rust komen. Het creëren van een prachtig landschap dat vol is van het leven en hoop kan een gevoel van welzijn te creëren. Goede ideeën voor landscaping en decoreren kunnen online en in tijdschriften te vinden. Als u wel graag ambachten te doen, kunt u kijken in de ambachtelijke boeken ook. Je kunt zelfs ideeën uit rond te rijden en kijken naar andere huizen om wat voor soort van het versieren van ideeën andere mensen maken gebruik van te zien. Probeer het eens ergens, je gewoon kunt houden wat je vindt van genieten. Veel succes en veel plezier.