kosten voor stralingswarmte op beton te installeren

Installeren op Concrete

isolerende

Het beschermen

Verwarming

Stralingswarmte wordt steeds populairder in de Verenigde Staten, hoewel sommige mensen zich zorgen maken over hoeveel het hen zal kosten om stralingswarmte te installeren in hun huizen. De kostprijs varieert, afhankelijk van de aard van de stralingswarmte systeem dat u installeert, en het aantal kamers je stralingswarmte apparaten installeren. Het installeren van een stralingswarmte unit op een reeds gebouwde betonnen vloer heeft een aantal nadelen, en een van hen is koste van deze installatie.

Beton is buitengewoon goed in het uitvoeren van warmte. In feite, wordt vaak gebruikt bij de installatie stralingswarmte vloeren, omdat zij zowel ondersteunt en beschermt de buizen of leidingen gebruikt stralingswarmte. Vanwege deze geleiding, bij het plaatsen van uw verwarmingspanelen op een betonnen vloer, de warmte kan daadwerkelijk naar beneden omgeleid, misschien opwarmen onderhuis of beneden kamertemperatuur. Dit op zich is zeer kostbaar, omdat de energiebesparingen meeste klanten beschouwen als het belangrijkste voordeel van stralingswarmte systemen kan remmen. Een andere belangrijke vraag is of je je stralingswarmte systeem op een reeds bestaande vloer kan installeren, of dat je nodig hebt om nu te graven, oever van de ondervloer, en voeg vervolgens meer concreet om de juiste thermische laag voor uw behoefte te maken.

De beste oplossing voor het probleem van beton geleidbaarheid is om wat isolatie over de bovenkant van je basis betonnen vloer te leggen, en gebruik dit als de ondervloer voor uw stralingswarmte. Isolatie niet altijd kosten veel, maar genoeg ervan om een ​​grote vloer bedekken, plus de steunboard en mortel nodig om alles te beveiligen, en het kan vrij duur worden. Kouder staten zal een dikkere isolatiemateriaal moet dan in warmere gebieden, zodat de kosten van de isolatie kan variëren. De prijs van het installeren van een basische hydro stralingswarmte verdieping is ongeveer $ 6 per vierkante voet, maar natuurlijk een veel hogere kosten zodra extra lagen isolatie en bescherming opgenomen kan aannemen.

Als u de installatie van uw stralingswarmte buis op de top van een betonnen ondergrond, moet u een aantal isolatie om te voorkomen dat de warmte van beneden reizen toe te voegen. Tubing mag niet minder dan 2 inch van het oppervlak van de vloer u van plan bent om op te warmen, dus als je subflooring is dieper dan dit, moet u een dikke laag isolatie toe te voegen om uw vloer te beschermen. U moet ook de bescherming toe te voegen aan de onderkant van een metalen meubelen, als dit alles van de warmte van de vloer kan absorberen, waardoor de rest van de kamer koud en de metalen oppervlak zeer heet.

Een van de beste dingen over het gebruik van vloerverwarming met betonnen vloeren is dat, uitgaande van het beton is dik genoeg is, kunt u de vloer in tijden verwarmen wanneer de elektriciteit kosten minder. Deze daluren vallen meestal 21:00-6:00, en de opgeslagen warmte in de vloeren in deze periode geleidelijk vrijgegeven in de komende uren. Dit betekent dat u de kamer voor een goed deel van de dag kan verwarmen zonder piek verwarming kosten.