komkommer groen

Sarah Van Arsdale doceert creative writing aan de New York University. Haar derde roman, Grand Isle, zal worden gepubliceerd in het voorjaar van 2012, door de SUNY Press, het was een finalist in de 2008 University of Michigan Novel Contest. Haar tweede roman, Blauw, won de Peter Taylor Prijs voor de Novel en werd gepubliceerd door de Universiteit van Tennessee Press in 2003, en haar eerste roman, Toward Amnesia, werd in 1996 door Riverhead Books gepubliceerd.

In de hond dagen van de zomer, er gaat niets boven een zachte, bleke kleur om dingen af ​​te koelen. Als u denkt dat van de kleuren als het hebben van temperaturen, duidelijk oranje en rood en geel feel “warmer” dan de blues en greens. Denk aan die hete bal van vuur in de lucht, of de hitte van rode vlammen bij een strand barbecue brand, en denk dan aan koele blauwe wateren van een koude zomer meer, omgeven door hoog gras, en je zult zien hoe we associëren temperatuur kleur.

Een van de coolste kleuren in het palet is een lichtgroene, een groene zo bleek dat het veiliger is waarschijnlijk te zeggen dat het wit met een vleugje groen, in plaats van groen afgezwakt met wit.

Vaak bij Sheffield kijken we naar de natuur naar aanwijzingen over kleuren, en in het denken over de temperatuur van de kleuren is het vooral handig om eerst overleg met Moeder Natuur. Houd een paar komkommers in de groentelade, snijd ze in plakjes en schik op een blauwe plaat, en u zult gaan voelen koeler zelfs voordat u een hapje te nemen.

Een favoriet recept voor een warme zomerdag is een komkommersalade, eenvoudig bereid met plakjes komkommer, yoghurt, en takjes verse dille. Gewoon mengen, garneer met dille, en je hebt een geweldige bijgerecht dat uw gasten zullen afkoelen.

Zo is het ook met het gebruik van groene komkommer in uw zomer thuis decor. Hier, we hebben het over de kleur van de binnenkant van de cuke, de lichtste kleur groen. Voor nu, afpellen dat rijke, donkere groene schaduw van de komkommer huid – het is te donker voor de zomermaanden, en zou beter ergens werken in februari, wanneer je wilt om dingen te fleuren, terwijl warm houden van hen.

Als u werkt met zo’n bleke schaduw, is het vooral belangrijk om in het achterhoofd de andere kleuren in de kamer te houden, en om te werken met hen in plaats van tegen hen, omdat je niet wilt dat zachte spoeling van lichtgroen verloren .

U kunt de verkoelende eigenschappen van komkommer groen tijdelijk toevoegen, zoals door het toevoegen van kussens, karpetten, of andere accessoires. Als uw kamer heeft veel van de zware, donkere meubels, alles bleek de ogen uit de buurt van de donkere kleuren te trekken, als je echt wilt een lichtere werk, zoals een delicate komkommer-groene vaas benadrukken, plaatst het tegen een donkere achtergrond , of het nu tegen een kastanjebruine muur of op een donkere mahoniehouten tafel met diepe blauwe placemats.

Komkommer groen zou een geweldige keuze voor kleur verf, in het bijzonder voor een veranda of serre. Zelfs in het midden van de winter, kan een serre te warm te krijgen, al was het maar voor een paar uur per dag. De verwachte kleuren voor de muren van een serre zou warmer zijn, zoals geel, maar met behulp van een verrassende komkommer groen zal de ruimte koeler in de zomermaanden te houden, terwijl het verstrekken van een verfrissende kleurtoon als achtergrond voor de meubels.

Als u ervoor kiest om de muren van een veranda of serre komkommer groene verf, overwegen de inrichting van de kamer in een zomerse stijl, met behulp van rieten, bloemenprints, en potplanten. Een sisal tapijt met een diepere groene rand kan het allemaal samen te trekken.

Zelfs uw interieur kamers kunnen profiteren van wordt opnieuw geschilderd met komkommer groen. Een kamer aan de achterkant van het huis dat niet veel licht krijgt is een goede kandidaat, want is een kamer met donkere meubels die moet worden opgefleurd met lichtere muren. Goede keuzes voor trim zou een iets donkerdere tint van de komkommer, of iets van de andere kant van het kleurenwiel, zoals een diep roze.

De bleke komkommer dingen kunnen afkoelen, zelfs als het gebruik van deze branden uw passie voor het interieur.