kleur ideeën voor lambrisering uw eetkamer

Lambriseringen in uw eetkamer

W ainscoting voegt een decoratieve flair en creëert een schitterende contrast tussen de onderste en bovenste delen van de muren. Lambriseringen is houten lambrisering loopt van de plinten tot 3-5 voeten en afgedekt met een Dado rail. Het bovenste gedeelte van de wand of geverfd of behangen. Oorspronkelijk gebruikt om de effecten van optrekkend vocht dat de onderste helft van de wanden kan raken beperken, wordt lambrisering nu zowel voor de functie en tot sieraad.

Elke kamer wordt benadrukt door het gebruik van lambriseringen, vooral de badkamer en eetkamer. Door contrasterende kleuren en bijpassende meubels of kroonlijsten, zal deze functie niet alleen schoonheid toe te voegen aan uw huis, zal de waarde ook toe te voegen.

Denk aan een natuurlijke tint aan de lambrisering in de eetkamer die overeenkomt met de tabel. Contrast de beits met een aantrekkelijk aarde tone lak, ofwel lichter of donkerder, afhankelijk van de tint van de vlek. Een andere optie is om het licht te gaan met de lambrisering. Schilderen off-white zal mooi contrasteren met een rijke schaduw van groen, blauw of rood. De kleuren van de eetzaal zou niet verenigbaar zijn met uw meubels. In plaats daarvan moet ze accentueren.

Er zijn geen regels als het gaat om lambrisering. Of u nu kiest voor een natuurlijke houten afwerking of verf, de rest van de muur moet zowel complement en het contrast met het.