kastruimte geheimen

onderwerpen

Suzy Kerr heeft een succesvol freelance schrijver sinds zijn afstuderen aan de Missouri State University met een graad in de journalistiek. Ze heeft gewerkt op dozens huis renovaties, de voltooiing van projecten van de garage herbouwt en asbestverwijdering om de installatie te douchen.

Iedereen kan meer kast ruimte te gebruiken, maar het nemen van een bestaande omgeving en maakt het georganiseerde is meer over het gebruik ervan wijselijk dan wijden een hele tweede kamer naar de nieuwe kast zijn. In wezen, een georganiseerde kast vereist meer bakken, meer planken, en meer rekken.

Wat u moet weten voordat u Shop

Ken de ervaringsniveau en handgereedschap die nodig zijn voor de geplande inrichting van de kast. Dit artikel bevat een lijst met het absolute minimum vereisten. Als kort op vaardigheid of tijd, overwegen de aanschaf van een aangepaste kast kit of de aankoop van verschillende delen van een kit te maken van het eindproduct. De meeste home winkels verkopen bouwpakketten dat alles wat nodig is voor dit project, en een aantal bieden een maatwerk en installatie service omvatten, maar deze krijgt duurder met elke upgrade.

Vervolgens meten van de kastruimte keer, schrijf het op, en meet dan weer uit om te bevestigen. De betere montage alles is, hoe beter het zal werken en te kijken, en hoe beter het zal blijven georganiseerd.

Stellingen

Meeste kasten hebben minstens een legbord over de gehele lengte van de kast boven het hoogste kast staaf. Zo niet, dan is de eerste gelegenheid om ruimte te creëren. Installeer een plank 4-6 “boven de kast staaf. Test of een hanger gemakkelijk op kan worden geplaatst en verwijderd uit de stang voor het voltooien van de uiteindelijke installatie stappen voor het schap. Omdat het hoog zal zijn, overwegen gebruik te maken van de plank voor items die zijn niet nodig op een dagelijkse basis, zoals bikini’s afgelopen zomer of winter handschoenen en hoeden.

Een andere handige plek om te rekken is het centrum van de kast staaf. Installeer een smalle kast dat maatregelen van de vloer de kast staaf plank. De kast roede zal verliezen ongeveer zes inches van hanger ruimte, maar het is de moeite waard, en het verkrijgen van het weer zal het gemakkelijk met andere toevoegingen. Het plaatsen van de rekken eenheid in het centrum zorgt ervoor dat items worden niet verloren in een achterste hoek. Ook als de kast is een gedeelde ruimte is een uitstekende scheidingswand. Narrow bakken Schakel dit toestel in een handig lingerielade, of laat de planken open trui of schoen opslag.

rekken

Er zijn vele manieren om kast rack ruimte uit te breiden. De eenvoudigste is om meer kast staven met behulp van houten pluggen en kast staaf stopcontacten toe te voegen. Verplaats alle korte kleding items, zoals blouses, t-shirts, en kortere rokken tot één gebied. Het is gemakkelijk te zien is 03:57 voet verspilde ruimte eronder. Installeer de tweede kast stang onder de kortere items met voldoende ruimte zodat de bovenste kleding niet verstrikt in de onderste hangers zal worden.

Hanger extenders toestaan ​​dat een organisator aan een hanger te gebruiken voor meerdere items, meestal rokken en broeken. Twee roestvrijstalen “S” haken en 12 “van roestvrij staal keten hetzelfde doel String te bereiken. De keten tussen de twee haken en bevestig de haken aan de kast staaf. Elke keten link is nu beschikbaar voor een hanger te ondersteunen. Indrukken van de” S “haken samen op de stang comprimeert de kleding. Vergeet echter niet dat meer kleding gelijk aan meer gewicht. Probeer niet om de kast staaf belasten. te veel gewicht zal de stang bussen uit de muur te trekken. Meestal twee of drie van deze per staaf is precies goed.

kastdeur

De kast deur is waarschijnlijk de minst gebruikte opslagruimte van allemaal. Aluminium stellingen bieden een tijdelijke oplossing met minimale kosten, maar ze tijdelijk. Na enige tijd zullen ze beginnen te tekenen van slijtage en omdat zij niet gebonden zijn kunnen ze ook schade aan de deur of frame veroorzaken. Een houten peg bord is een geweldige manier om opslagcapaciteit toe te voegen zonder het boren van een aantal gaten. De meeste grote bouwmarkten en thuis winkels verkopen Masoniet pinraad en de meeste retailers zal het op maat gesneden met weinig of geen kosten.

Winkels die peg board verkopen ook de neiging om de haak, plank, en bak accessoires te gaan met hen te voeren. Om te beginnen, de aanschaf van een paar van elk type accessoire, want het is moeilijk te zeggen wat het beste werkt totdat het wordt allemaal bij elkaar geknutseld. Na het installeren van de pegboard rek, spelen met verschillende regelingen om de perfecte en meest handige fit te krijgen. De nieuwe deur rack is een geweldige plek om riemen, portemonnees, slippers, zonnebrillen, stropdassen, of iets dat in beslag neemt essentiële lade of schapruimte te slaan. Douchegordijnringen kan ook worden gebruikt om meerdere items op een pen vast aan rijgen riemen, sjaals korrels of door de ring en opknoping het op de haak.