het snijden van een metalen buitendeur

Stap 1 – Verwijder de deur van het Frame

Stap 2 – Brace Deur met Multiplex

Stap 3 – Snijd het naar Grootte

Stap 4 – File de Metal

Stap 5 – Bevestig weer strippen

Stap 6 – Plaats de deur

Stap 7 – Clean Up

Uw redenen voor het snijden van een metalen buitendeur kan het resultaat van vele verschillende dingen zijn. Een veel voorkomende één ontstaat wanneer je nieuwe vloer in een huis hebt geïnstalleerd en plotseling de deur is te lang en schaafwonden over de vloer als het beweegt. Maar ongeacht de reden waarom je nodig hebt om dit te doen, zou u behoefte aan een duidelijke leidraad om u te helpen een deur naar de grootte die u nodig hebt. Maak je geen zorgen maken we er hier voor jou.

Begin met het voorbereiden van een schone, stabiele ondergrond aan uw deur te leggen op, zodat u kunt aan de slag. Voor extra bescherming, kunt u zich ook verspreiden een doek over de tafel voordat u de deur neer te leggen. Zodra u bent ingesteld, ga je gang en trek de scharnieren en pop de deur van het frame.

Klemmen twee stukken multiplex weerszijden van de deur voor het snijden zal helpen om de deur zich van uit elkaar gescheurd houden.

U kunt de bovenkant van de deur om het korter te knippen, maar dan moet u de scharnieren te herpositioneren om de deur omhoog op de deurstijl. Dus, over het algemeen, de beste manier om de deur te passen uw ruimte is om eerst te werken met de bodem te snijden. Het gebruik van een tafel zag met een fijn blad is een methode om je buiten de metalen deur op maat gesneden. Als u niet beschikt over een tafel zag handig, dan kunt u ook gebruik maken van een cirkelzaag, maar als je dat doet, moet u mogelijk de hulp van een vriend inroepen om het manoeuvreren en houd hem stabiel.

Zodra uw deur is gesneden, moet u naar de onderkant van de metalen deur glad met een bestand. Nadat het metaal wordt gesneden, kan het scherp zijn, dus gebruik werkhandschoenen en wees voorzichtig. Zorg er ook voor om een ​​veiligheidsbril te dragen als metaalsplinters zou in staat zijn in uw ogen te krijgen bij het indienen. Nadat u de deur hebt ingediend, voert een metalen grit papier over het aan het oppervlak verder te glad.

Ervan uitgaande dat u de onderkant van de deur hebben gesneden, zult u het weer stripping verwijderd hebben. Koop een nieuw stuk van tochtstrips bij uw lokale huis verbetering centrum, en bevestig deze aan de nieuw te snijden onderkant van de deur. Meest weer strippen een kleverig oppervlak gemakkelijk hecht aan de bodem van een metalen deur. Wilt u een beetje meer betrokken te krijgen, kunt u een deur schoen in plaats van te kopen dan weer strippen. De schoen past op de bodem en zal helpen om de deur geribbelde en geïsoleerd blijven.

Tot slot kunt u uw deur terug op zijn plaats te zetten. Bevestig de scharnieren en zet het geheel met strakke schroeven. Test de deur uit om ervoor te zorgen dat het glijdt perfect over uw vloer nu.

Ruim je ruimte en verwijder eventuele overgebleven stukjes metaal en gooi ze in de prullenbak.