het ontwerpen van een accent muur met strepen

verticale strepen

horizontale Strepen

frames

Kleurgebruik

schilderen Stripes

Een accent muur kan worden gegeven een nieuwe look met het gebruik van de strepen. Schilderen strepen op de muren is niet moeilijk – de beslissing over waar te zetten de strepen kan zijn.

Verticale strepen kunnen hoogte toe te voegen aan een muur. Brede strepen neigen effectiever te zijn. Verticale strepen op beide zijden van de wand kan een wrap-around uitstraling voor de kamer.

Horizontale strepen kan de breedte toe te voegen aan een kamer. Een reeks horizontale strepen starten 1/3 van de heenweg de muur kan een gevoel van afstand toe te voegen. Als de stroken smaller als ze gaan de wand, wordt het effect vergroot.

Strepen vormen kaders rond functies, zoals een open haard kan de impact van de functie te verbeteren.

Matching en contrasterende kleuren zullen verschillende effecten geven.

De positie van de strepen kunnen worden gemarkeerd en een verticale krijtstreep gepingd tegen de muur om een ​​hulplijn voor het schilderen te verstrekken. Breng kleefband aan weerszijden van de strook en verf tussen de stukken tape.

Een accent muur met strepen kunnen zeer indrukwekkend en de extra inspanning waard. De strepen kunnen op een eigen leven te nemen en het hele effect van een ruimte te verbeteren.