het aansluiten van uw droger vent om een ​​uitlaat recirculatiesysteem

Stap 1 – Maatregel van uw droger om uw Exhaust recirculatiesysteem

Stap 2 – Koop de juiste zaken op basis van uw metingen

Stap 3 – Zet uw Furnace

Stap 4 – Sluit de droger aan de Recirculation Console

Het aansluiten van uw droger vent om een ​​uitlaat recirculatiesysteem is een vrij pijnloze en snelle taak te volbrengen, maar u moet zorgvuldig volgen alle stappen, dus er is geen lekkage van warmte. Lekkende zou leiden tot hogere energierekeningen en het doel van het hebben van een uitlaat recirculatiesysteem in uw huis volledig te verslaan.

Je nodig hebt om te meten hoe ver het zal zijn uit de uitlaat uitgang van uw droger naar het recirculatiesysteem. Het zou goed zijn als er was een open stopcontact in de buurt van uw droger, omdat de minder metalen koker je beter te installeren. Hoe langer de metalen koker hoe meer risico op lekken, incidentele en toevallige schade en zal uiteindelijk meer duur en tijdrovend. Als u de droger dichter bij de recirculatie console kan bewegen, zal het bezuinigen op deze risico’s.

Koop de juiste hoeveelheid metalen buizen en leidingen elleboog op basis van de metingen die je nam. Gebruik niet meer dan 25 voet van het kanaal bij het patchwork samen uw vent en aftrekken 5 voeten voor elke 90-graden elleboog die u gebruikt en 2,5 voeten voor elke 45-graden elleboog die u gebruikt. Je moet ook een kruispunt kanaal te kopen, dat is een kanaal dat drie openingen in plaats van slechts twee heeft.

U kunt ook een uitbreiding bekleding aan te schaffen. Dit is een dun verdicht spiraalvormige draad die is bedekt met vinyl. Het zal helpen bezuinigen op schade aan de metalen buis en zal ook helpen met lekkage. Wees voorzichtig met wat grootte duct u koopt, omdat de uitbreiding afdekking moet erover worden geplaatst en geregen langs de lengte.

Aangezien uw recirculatie console is aangesloten op uw oven moet u eerst uit te schakelen dat, zodat u het werk veilig kan voltooien. U doet dit door het afsluiten van het gas in uw huis. Dit is om ervoor te zorgen dat er geen schade kan zijn om je schade aan uw huis gedaan.

Begin met de metalen leidingen stuk samen uit de koelventilator op de droger aan de recirculatie console. Als u nodig hebt om te snijden de metalen buis zorgt ervoor dat je schoenen met leren handschoenen en het gebruik van metalen knipt om de lengte die u nodig hebt om te snijden. Het kruispunt duct zal verbinden met de input kanaal uw oven is aangesloten. Met het nieuwe kanaal met 3 openingen, zult u in staat om zowel de oven en de droger aan de recirculatie console aan te sluiten. De reden hiervoor is dat de uitlaat van de droger dient in de console te maken zodat het kan worden gerecirculeerd om het huis.

Zodra dit is gebeurd, gebruik maken van de elektrische tape om alle verbindingen van alle drie de apparaten (de oven, console en droger) veilig te stellen. Wees voorzichtig om zo weinig tape mogelijk te gebruiken omdat er te veel tape daadwerkelijk schade aan de leidingen kunnen veroorzaken. Zodra dit allemaal gedaan is, draai je gas terug op en zorg ervoor dat er geen lekken zijn.