gipsplaten banjo: juiste hulpmiddel gebruik

Weten hoe je een gipsplaten banjo gebruik kan maken tapen gipsplaten dat veel gemakkelijker. Een gipsplaten banjo zal laten tape en modder met een apparaat, dat gezegd zijnde, een modderlaag op de bovenkant en de onderkant van de band zal de beste resultaten opleveren.

Met behulp van de Banjo, voordat u de banjo, zorg ervoor dat alle gaten gevuld zijn met name tussen de bladen van gipsplaten. Wanneer u de tape van de banjo te trekken, de bovenzijde kan misschien niet droog of slechts een klein beetje van joint compound is dit echter geen probleem zolang je troffel een dunne laag van gezamenlijke samenstelling over de tape.

Zoals de modder in de banjo lage loopt, zal de band makkelijk te trekken geworden, dus moet je het vullen. Open het deksel en de positie van de tape voor het vullen van de modder. Omdat de verbinding wordt dikker als het zit, kan het nodig zijn om wat water toe te voegen;. Onderhoud van uw Banjo; Houd de banjo schoon zullen eventuele problemen in de toekomst te voorkomen. Tapen is een rommelige baan en het houden van al uw gereedschap vrij van gedroogde modder klonten is geen gemakkelijke taak. Gebruik een emmer warm water en een spons om je handen en instrumenten schoon te houden terwijl u op een andere manier gedroogde modder werkt zal allerlei problemen met de banjo veroorzaken. Wanneer u klaar bent er zeker van te spoelen de banjo voordat de modder verhardt.