eco-vriendelijke manieren om schimmel schoon te maken van een spiegel

Een schone spiegel niet noodzakelijk het gebruik van een commercieel reinigingsmiddel vereist. Er zijn verschillende eenvoudigere manieren waarop men kan gebruiken, die milieuvriendelijk en vaak ook goedkoper zijn.

witte azijn

Witte azijn doet wonderen tegen schimmel en meeldauw vlekken. U kunt een aantal witte azijn giet in een spuitfles en spuit het op de vlek. Laat het aan het werk voor een paar minuten. Dan, wrijf het in met een zachte doek om zo verder te schrobben om te helpen bij het aan de vlek meer effectief te verwijderen.

Lemon extract

Met behulp van een paar druppels citroen extract gemengd met wat warm water kan helpen om de meeste vlekken, met inbegrip van schimmel te verwijderen. Alleen van toepassing op de spiegel met een zachte spons of doek en wrijf een paar seconden.

Eco-vriendelijke schoonmakers

Er zijn enkele schoonmaakmiddelen die als milieuvriendelijk schoonmakers omdat ze vervaardigd met ingrediënten die niet schadelijk zijn voor het milieu. Als u liever een commerciële schoner proberen te gebruiken om de etiketten te lezen om zo te controleren wat zijn de bestanddelen van het product en of het eco-vriendelijk of niet. Gebruik herbruikbare doeken niet wegwerp papieren servetten als je wilt een ‘groene’ methode te gebruiken.

Zorg ervoor dat u veeg je spiegel droog met een zachte doek wanneer u merkt water residuen of beslaan. Ook maken het een punt één of meer van de bovengenoemde methoden geregeld om te voorkomen schimmelvorming opbouw.