dubbele gootsteen loodgieterswerkinstallatie

Stap 1 – Voorbereiding

Stap 2 – Installatie van Supply Lines

Stap 3 – Installatie van het loodgieterswerk

Dubbele spoelbakken zijn iets dat veel mensen dromen van het hebben, maar dubbele aanrecht sanitair kan een nachtmerrie zijn. Om ervoor te zorgen dat er geen lekken zijn, moet je een dubbele aanrecht sanitair kit te passen, maar er zijn veel beschikbaar, en deze zullen een aantal verschillende connector stukken bevatten, afhankelijk van of u wilt een wastafel en een afvalcontainer, of spoelbak en vaatwasser apparaat. Als u van plan bent om een ​​aantal dubbele aanrecht sanitair installeren, kunt u een professionele loodgieter te krijgen om het werk voor je doet, of je kunt wat extra ringen en moeren te kopen, koop een kit, en door het volgen van een paar eenvoudige regels, installeer je dubbel aanrecht sanitair op uw eigen.

Het eerste ding dat u hoeft te doen is het kopen van de juiste set voor uw afvoer. Kijk naar de manier waarop de afwatering komt af van uw gootsteen. Is het centrale patroon, en worden de afvoerleidingen aan de tegengestelde uiteinden van de gootsteen deel? Koop de kit die het meest lijkt op de set-up van uw riolering. U kunt ook een specifiek drainagesysteem nodig hebt, bijvoorbeeld als je tweede spoelbak is ook een afvalverwijdering-eenheid. Terwijl u de aankoop van de kits, kopen toevoerleidingen, die overeenkomen met die al in uw riool. Zodra u de kits, neem ze mee naar huis en leg de stukken uit, het kennis nemen van waar ze samen te voegen. Dit maakt het makkelijker als je naar de stukken onder de wastafels passen.

Wanneer u klaar bent om te beginnen, schakelt u de watertoevoer in het stopcontact. Dit zal ervoor zorgen dat er niet veel water in het systeem. Zet een emmer of plastic pot, onder de drainage gebied, en lay-out enkele theedoeken of iets dergelijks om het water dat door het systeem kan worden stromen op te vangen. Zodra dit is gebeurd, verwijder uw aanvoerlijnen met behulp van de sleutel, met behulp van smering als je met enige problemen. Wanneer de aanvoerlijnen worden verwijderd, zet de nieuwe in hun plaats, wederom met behulp van de sleutel.

Nu bent u klaar om uw leidingen te installeren. Dry-fit uw stukken aan elkaar, en vervolgens gesneden om het gebied onder uw putten met behulp van de zaag te passen. Je moet over een P val, PVC-buizen, een d een muur buis hebben. Je moet eerst weten hoe deze eruit kan worden gelegd. Zodra de leidingen en stukken passen onder de gootsteen, schuift u de moeren van de pijp in de leidingen, en voeg de ring op de top van de verticale buis. Draai deze zodat de buis is waterdicht, en wordt dan lid van de twee stukken pijp aan elkaar. Leg de P val bovenop de leidingen en opdrijven naar de gootsteen. Rijg de wand buis in de juiste positie, en draai alle bouten die de pijpen vasthouden aan de wastafel en het begin van de waterafvoer. Zet uw water weer aan.