diy macht thuis zonne-systemen

voordelen

uitrusting

Installatie

DIY zonne-energie wordt steeds meer gemeengoed. Er zijn meer zonne-energie kits op de markt en de prijzen blijven komen naar beneden. Hoewel het nog steeds een aanzienlijke investering, het is minder dan het was en lange tijd besparingen zijn significant. Het is belangrijk om te weten wat te verwachten in DIY zonne-energie kits en wat er bij ze te installeren.

Zonne-energie kan uw elektriciteitsrekening te snijden. Met een 30 procent belastingkrediet die momenteel beschikbaar zijn voor degenen die de installatie van zonne-energie, kunnen de kosten redelijk zijn. De opgewekte elektriciteit wordt algemeen gebruikt voor het verwarmen van water, omdat dit de limiet van de opgewekte energie.

Het zal werken in de meeste klimaten, maar het meest effectief zal zijn waar er meer zon. De aard van de doe-het-zonne-energie is dat er zeer weinig onderhoud betrokken. Je moet genoeg dak gebied dat het zuiden of zuidwesten geconfronteerd met het oog op de hoeveelheid zon te maximaliseren op het zonnepaneel (ook bekend als de fotovoltaïsche cellen).

Een DIY solar power kit bestaat in hoofdzaak uit drie items. Het begint met de fotovoltaïsche cel, welke de zonnecel die zit op het dak. Er zal ook de batterij, die meestal 85 Ah en zal een laadregelaar om eventuele pieken te voorkomen zijn onder andere zijn. Meestal de accu wordt in een waterdichte doos. Dit is vooral handig als de batterij dan kan-en vaak buiten wordt opgeslagen.

Het laatste deel van de doe-het-zonne-energie kit is de omvormer. Dit zet de kracht die is opgeslagen in de batterij in iets nuttigs voor uw huis. Het kan worden aangesloten op de boiler of het kan ook worden aangesloten (zal er een stopcontact op de omvormer zijn) op een stekkerdoos, waar het kleine apparaten kan voeden. Wees ervan bewust dat de kracht van een enkele zonnecel alleen wilskracht zeer kleine apparaten voor een beperkte periode. De kit zal ook alle nodige bekabeling en een installatiehandleiding.

Waarin DIY zonnestroom onderscheidt is het feit dat het doe. Door het zelf te installeren bespaart u veel geld over professionele installatie. De instructies bij de kit moet u door stap voor stap. Alle kits hebben de drie elementen hierboven om te werken zonne-energie te creëren.

Het paneel zelf moet komen met een stand, zodat je het kan hebben op de optimale hoek voor de zon (in het algemeen is dit 70 graden). Frequentie waarmee de batterij is opgeslagen buiten de waterdichte doos en de kabel uit dat het gebouw binnenkomt om de omvormer bereiken.

U hoeft niet een groot deel van de doe-kennis in uw eigen zonne-energie om te zetten. Je moet echter zeker te zijn van bepaalde dingen bij het vergelijken van kits. De batterij moet diep cyclus, en de lading controller moet 12 Ah en de omvormer moeten zijn 300 watt. Minder dan deze zullen bieden geen optimale prestaties. Voldoende energie op te wekken, moet de zonnecel ten minste 80 Watt.