directe vent ovensystemen

Moderne Vent Furnace Componenten

De kosten-effectieve manier

Direct vent oven systemen werken met behulp van propaan of aardgas. Ovens, zoals dit type gastoestel, ook elektrische ontsteking. Direct vent ovensystemen meestal noodzakelijk 120 Volt wisselstroom, 60 Hz en 121 watt. Met de moderne innovaties en ontwerpen van de directe vent oven systeem dat de fabrikanten te maken, kunt u deze ovens in beige en witte kleuren te krijgen.

Direct vent oven systemen zijn meestal bestaan ​​uit branders, een ontwerp-inductor, ontluchting en een warmtewisselaar. Ze hebben ook luchtbeweging, blower, veiligheidsvoorzieningen en controles voor uw verbeterde veiligheid en het gebruik.

Ongepast installatie van directe vent ovens kan zeer gevaarlijk zijn voor uw woning en gezin. Als gevolg daarvan zijn de meeste vent oven fabrikanten raden dat dit soort gas aangedreven toestellen worden geïnstalleerd door een goed opgeleide en goedgekeurd of in licentie aannemer, evenals een gekwalificeerde loodgieter in lijn met de relevante provinciale, federale of lokale regelgeving.

Proberen nieuwe oven systemen die in de conventionele manier is een zeer praktische en gemakkelijke manier om uw huis te verwarmen, in het bijzonder tijdens de koudere dagen. Direct vent ovensystemen u helpen bij het reguleren van uw huis de temperatuur, zonder oefenen al te veel inspanning. Aan te passen, hoeft u alleen in te drukken en de schakelaar van de directe vent oven systeem te wijzigen. Veiligheidsmaatregelen voor uw directe vent ovensystemen moet altijd worden beschouwd te allen tijde.