deurslot onderdelen: hoe te identificeren en te vervangen

Klinken

Strike Plates

cilinders

Laat de beveiliging van uw huis niet riskeren door het houden van niet-functionerende sloten in het belang van geld te besparen. Er zijn veel deurslot onderdelen die je daadwerkelijk kunt vervangen en repareren op uw eigen, zonder dat u een slotenmaker bellen.

Een grendel is het gedeelte van een deurslot dat zich uitstrekt tot in het kozijn door middel van de staking plaat. Vaak kan grendels kleverige, gebroken, of niet effectief zijn. Bij het veranderen van uw vergrendeling, kunt u een flexibele grendel te overwegen voor een nachtslot of een positieve vergrendeling voor extra veiligheid, omdat standaard vergrendelingen gemakkelijk kan worden opengebroken.

U kunt meestal niet kopen hang individueel op een standaard bouwmarkt te vinden, maar u kunt ze online of bij een speciaalzaak te vinden, zoals winkel een slotenmaker’s. Als u wilt een grendel te vervangen, breng de oude met u, of zorg ervoor dat je weet dat het modelnummer en de stijl van de oude grendel.

De sluitplaat is het deel van het slot dat hecht aan het kozijn. De grendel gaat door de staking plaat naar een beveiligde lock of positieve afsluiting om de deur te vormen.

Strike platen komen in een verscheidenheid van vormen en maten. De opening van deze platen kunnen worden afgerond, vierkante of platte aan een zijde en afgeronde anderzijds, afhankelijk van de vorm van de grendel dat gaat in de slagplaat. De uitwendige vorm van de sluitplaat afhankelijk van de decoratieve elementen van het deurslot, maar dit is minder belangrijk voor de functie van het slot dan de binnenvorm.

De slagplaat is de gemakkelijkste gedeelte van het slot te veranderen, omdat het vereist slechts twee schroeven te monteren op het kozijn. Strike platen zijn vergelijkbaar met grendels in dat ze over het algemeen niet worden apart verkocht, maar als onderdelen van een lockset bij grote doos winkels. Toch zal gespecialiseerde bouwmarkten en online retailers deze ter beschikking moeten apart. Zorg ervoor dat de stijl van uw staking plaat omhoog zal overeenkomen met uw grendel voor de aankoop.

De slotcilinder is het vlees van het deurslot. De cilinder is het gedeelte dat de “code” voor de sleutel bevat en bepaalt of de deur vergrendeld en ontgrendeld.

Als u een nieuwe sluis nodig want je kunt de sleutel om de deur verloren gaat, kunt u kiezen voor re-keying de cilinder in plaats van vervangen. Als een cilinder steekt, heeft een belangrijke afgebroken, of beschadigd is, dan moet u de cilinder te vervangen geheel in plaats van gewoon re-keying.

Re-key een cilinder, moet u een merkspecifieke re-keying kit aan te schaffen. Zij zijn beschikbaar voor ongeveer $ 8 en ze zullen opnieuw key zes sloten elkaar. Als u slechts één deur die moet opnieuw worden ingetoetst hebben, belt een slotenmaker kan een goede keuze. Echter, als je meerdere deuren, dan is de doe-het-zelf-optie is een goede.

Als u besluit op cilinder vervanging, bezoek dan een specialiteit slot winkel, doen een internet zoeken, of rechtstreeks contact opnemen met de fabrikant. U bent ook meer kans op succes van het vervangen van de cilinder op een dure slot set dan op een goedkopere hebben.