design tips voor het gebruik van decoratieve kommen in de woonkamer

1 – verlichten met kaarsen

2 – Decoreren met grote schalen

3 – Decoreren met kleine kommetjes

4 – The Ultimate Snack Bowl

5 – Een mooie Planter

6 – Een plek voor Bezittingen

7 – Stenen en Shells

8 – Scented Sachets

Decoratieve kommen kan een geweldige accessoire in de woonkamer zijn. Ze kunnen worden gebruikt voor verschillende doeleinden. Hier zijn een paar tips om u te helpen beslissen over hoe u uw bowls gebruiken.

Een geweldige manier om te genieten van uw decoratieve kommen in de avonduren, terwijl ontspannen, of wanneer het hebben van bedrijf over, plaats een pijler kaars in de kom. Gebruik kaarsen als je wilt dat ze voor het laatst door de avond. Als u niet wilt zorgen te maken met het verwijderen van de wax uit je kom wanneer de kaars is opgebruikt, stelt een pot kaars of votive kaars in een votive houder binnenkant van de kom.

Een grote decoratieve kom is een geweldige accessoire voor de open haard mantels, of een gebied dat wat punch nodig heeft. Het vullen van uw kom met gedroogde of zijden bloemen geeft een instant lift naar een saaie hoek. Grote schalen kan ook op de vloer naast een tafel of entertainment center worden geplaatst.

Als je kleine decoratieve kommen, kunnen deze gegroepeerd worden als een display. Ze kunnen worden ingesteld op een dienblad in verschillende hoogtes om een ​​vignet te vormen. Een paar van de ruimte waar dit goed zou werken, zijn op een sofa tafel of op een salontafel.

Om uw avond een weinig feestelijke op film of game ‘s nachts, gebruik je decoratieve kommen voor snacks. Lijn de schaal met papieren handdoeken, als het niet glas, zodat er geen vlekken achtergelaten in de kom. Vul met popcorn, of uw favoriete chips.

U kunt een plant in uw decoratieve kom te plaatsen door het plaatsen van een plant die al in het wordt gepot. Place container en al binnen. Eenmaal per week, neemt de plant naar buiten en neem het mee naar de keuken voor het besproeien. Laat het uitlekken en leg terug in de kom. Overweeg het mengen vining installaties in de container met andere planten voor extra belangstelling.

Als u altijd uw sleutels verliezen, ze te plaatsen in een van uw decoratieve kommen zal ervoor zorgen dat je weet waar ze zijn als je kopte zijn de deur uit. Uw schalen kan ook worden gebruikt voor de opslag van kleine voorwerpen in uw woonkamer, zoals een leesbril en afstandsbedieningen.

Als je iets wilt gedoe vrij om uw decoratieve kommen toe te voegen, kunt u ze vullen met stenen of glas rotsen. Je kunt ze vinden het even welke kleur je wilt en kunt mixen of wedstrijd. Nu, kun je zelfs kopen geurende glas rotsen dat uw kamer met het aroma van uw keuze zal vullen. Aan de andere kant, als je een grote schelp collectie, zou dit een geweldige manier om het te tonen zijn.

U kunt maken of kopen zakjes te plaatsen in uw kommen. Zorg ervoor dat ze zijn klein genoeg om een ​​aantal toe te voegen. Het zal het gemakkelijker maken om essentiële olie later toe te voegen aan hen wanneer hun geur verdwijnt. Als u het maken van uw eigen, uitgesneden pleinen met kartelschaar, zweep steek elkaar en dingen met potpourri. U kunt lint of andere versiering toe te voegen, indien gewenst.