dek gebouw 11 – de aanleg van de balken op het grootboek

Margin of Error: 1/4 ”

Meest voorkomende fouten

Je moet Adobe Flash Player te downloaden zodat u onze video kunt bekijken.

Na de ligger is op zijn plaats, je bent nu klaar om uw resterende balken te installeren. Om dit te doen moet naar een merk, genaamd de lay-out merken te maken, op het grootboek en de ligger die laten zien waar elke balk zal worden gevestigd doen. Dit proces wordt een lay-out.

Meestal balken zodanig geplaatst zijn dat hun centra ontstaan ​​precies elke 16 “, 24” of 32 “. Dit is de zogenaamde hun “on-center” afstand. De afstand tussen de balken is afhankelijk van verschillende belangrijke factoren

Dit is een van de weinige cruciale genoemde afmetingen in deck gebouw. Als u ondermaat of boven de ruimte de balken, kan de terrasplanken instorten of het gebouw inspecteur kan het project te stoppen. Zorg ervoor dat u naar een lokale winkelier of bouwvoorschriften kantoor praten over het de juiste maat voor uw balken en overspanning. Balken geplaatst 24 “op het centrum zijn meestal voldoende.

Nadat u de spatiëring hebt vastgesteld, de lay-out is vrij eenvoudig. Uitgaande van een spijker genageld in het midden van een van de twee buitenste balken al geïnstalleerd, meten langs het grootboek, het maken van een duidelijke markering om de 24 “(of 16 ‘). Deze markeringen geven het midden van elke draagbalk. Echter, het is een goed idee om een ​​tweede merk 3/4 “aan de linker- of rechterkant van elk van deze toonaangevende merken te maken. Deze nieuw merkteken lokaliseert één kant van elke draagbalk plaats van het midden; dit maakt het gemakkelijker om de balk hangers lokaliseren op de legger. Met behulp van een combinatie plein, trekken deze nieuwe mark recht naar beneden over het grootboek. Zorg ervoor dat het een goede, rechte mark, omdat je wordt spijkeren je balk hanger om dit merkteken. Spijker de hangers op gelijk met de rand van deze nieuwe merken.

Doe een vergelijkbare lay-out op de balk, zodat u precies weet waar elke draagbalk kruist de ligger. Nogmaals, trek nieuwe lijnen 3/4 “aan de ene kant van de middellijn (dezelfde als je deed voor het grootboek), en maak dan een” X “, zodat u weet aan welke kant van deze lijn de balken eindelijk zitten

Nadat u alle tekens hebt gemaakt, beginnen spijkeren de metalen balk hangers op het grootboek met de speciale stompe balk hanger nagels voorzien van de hangers. Slechts nagel aan één zijde van de hanger, zodat de andere zijde vrij opdrijft totdat de balk wordt geplaatst. Nagel aan de ene kant, zodat de binnenkant rand van de balk hanger is genageld langs de lijn trok je aan de zijkant van de balk te markeren. Zorg ervoor dat als je gaat langs die je dierbaar aan welke kant van het merk de balk hanger en draagbalk moet worden genageld te worden, om de juiste afstand te verzekeren. Zelfs een doorgewinterde professional kan per ongeluk de balk en de balk hanger aan de verkeerde kant van het merk.