decoreren met stickers en stickers

Sarah Van Arsdale doceert creative writing aan de New York University. Haar derde roman, Grand Isle, zal worden gepubliceerd in het voorjaar van 2012, door de SUNY Press, het was een finalist in de 2008 University of Michigan Novel Contest. Haar tweede roman, Blauw, won de Peter Taylor Prijs voor de Novel en werd gepubliceerd door de Universiteit van Tennessee Press in 2003, en haar eerste roman, Toward Amnesia, werd in 1996 door Riverhead Books gepubliceerd.

Het is niet gemakkelijk bijhouden van de baby, of het bijhouden van je kind als ze groeit uit tot pre-adolescentie en vervolgens in de tienerjaren. En het is niet gemakkelijk voor de inrichting van de babykamer te houden, hetzij. Begin met lichtroze muren en gordijnen met konijntje prints, en voor je het weet dat je nodig hebt om alles wat te ruilen voor de meer serieuze blik van de slaapkamer van een ouder kind.

Een manier om gelijke tred te houden met de van uw kind te veranderen stijlgevoel zonder verbreking van de bank is met behulp van sticker kunst aan de muur, dat is veelzijdig, komt in vele stijlen, en is gemakkelijker te veranderen dan een baby.

Bij leuk om te zien, kunt u sticker kunst in thema’s voor alles, van onderzeese avonturen naar de ruimte te vinden. Je kunt zien dat deze zijn niet alleen individuele stickers, elk pakket wordt geleverd met veel verschillende beelden. Door het gebruik van de “kleurplaat” als achtergrond kleur, kunt u echt verbeteren van de muurschildering effect van de kamer. En dan is het aan u en uw verbeelding over waar om de stickers te plaatsen.

Omdat de stickers zijn gemakkelijk te verwijderen zonder beschadiging van de muur, kun je zelfs je kleintje help je ze op, iets dat zal haar het gevoel de kamer is echt haar eigen.

Vervolgens kunt u het thema aan te vullen zo veel als je wilt. U kunt de stickers gebruiken, niet alleen voor de muur, maar ook voor houten meubels te versieren in de kamer van het kind, trekken samen de hele look nog meer.

En je kunt accenten en accessoires te gebruiken om verdere versterking van het thema. Op de foto aan de rechterkant, heeft de decorateur gekozen stervormige kussens en bekleding in kleuren die die in de muur stickers te vullen.

Voor oudere kinderen, kunt u om producten te proberen uit Storybook Lane, die een verscheidenheid van een heel realistische beelden in sticker kunst biedt. De “Play Ball” lijn laat het kind om stickers van diverse soorten sport ballen gebruiken om een ​​aantal bounce toe te voegen aan de kamer, met inbegrip van een grens voor de bovenkant van de muren, het toevoegen van een element van cohesie.

Sommige van stickers Storybook Lane’s zijn zo realistisch dat vind je jezelf bezig met een DoubleTake: heb dat paard gewoon hinniken?

Elke 10-jarige gaan via de gebruikelijke “Ik wil een pony” stage zou blij zijn om haar eigen stal te maken met deze stickers zijn. Zelfs als je geen artistieke vermogen, kunt u het onderste gedeelte van de muur groen, en de rest blauwe verf, om het gevoel van een outdoor scene te geven. Het dier stickers doet de rest. Vergeet niet om een ​​paar vogels te krijgen voor de toppen van de muren, terwijl je toch bezig bent.

Storybook Lane heeft ook een lijn van beddengoed voor kinderen die kunnen worden gebruikt om de sticker kunst te passen, of door te bladeren door catalogi, kunt u gemakkelijk vinden van de juiste beddengoed om te gaan met het thema dat u kiest.

Dit krijgt u wel naar de school jaren midden, maar hoe zit het met de tiener, wie je weet dat gaat worden de uitgaven meer en meer tijd in haar kamer terwijl ze trekt zich terug in de mysterieuze wereld van de adolescentie?

Create-A-Mural heeft een verscheidenheid aan sticker kunst, waaronder een lijn voor tieners met “inspiratie” stickers aandringen Dream, Vreugde, Hoop en Liefde.

Een ander idee voor de tiener is om Create-A-Mural’s roze stippen te gebruiken voor een hip, jaren ’70 geïnspireerde look. Voeg helder roze beddengoed, een zwart-lak bureau en een shag tapijt, en je hebt een look die zeker is om de sociale status van uw tiener boost gekregen.

Verhalenboek Lane’s realistische libellen, vlinders, vogels en gebladerte kan ook een goede keuze voor een tiener te zijn, vooral een interesse in de buitenlucht.

Het ontwerpen van de ruimte van uw kind hoeft niet een hoofdpijn, en hoeft niet om een ​​groot project om de paar jaar. In plaats daarvan kunt u een speciale toevluchtsoord voor je kleintje dat zal groeien en veranderen met haar, waardoor haar verbeelding om te zweven en haar dromen te laten uitkomen creëren.