creatieve bovengronds zwembad dek ontwerpen

Toegankelijkheid

Combineer met de omliggende functies

Concrete Deck

Stone Paving

houten Dek

Lichten

Een een bove de grond zwembad dek moet zorgvuldig worden gepland. Het moet niet alleen praktisch, maar ook aantrekkelijk zijn. Dit zijn enkele factoren die u zou moeten overwegen om te proberen om beide doelen te bereiken bij het maken van een bovengronds zwembad dek.

Voorafgaand aan die betrokken zijn bij alle werkzaamheden met betrekking tot het zwembad dek moet je ervoor zorgen dat alles wat je gaat doen moet je zorgen voor een gemakkelijke toegankelijkheid. Dit is vooral belangrijk als kinderen of oude mensen zullen gebruik van het zwembad. Allereerst installeren leuningen op de trap gebied. Ten tweede, zorg ervoor dat u de vacht van de vloer met anti-slip die ideaal voor zwembaden.

Een andere belangrijke factor is om te proberen het zwembad goed te combineren met de omgeving, zij het een tuin, terras of op de binnenplaats. Laat ruimte voor andere functies, zoals bomen, planten en ligstoelen. U zult waarschijnlijk borrels bij het zwembad, dus je moet genoeg ruimte voor mensen zitten bij het zwembad, grills, barbecues, tafels, stoelen en parasols staan. Als kinderen maken deel uit van de familie dan moet je om ruimte te laten voor het spelen ook.

Sommige mensen de voorkeur aan beton te gebruiken als het belangrijkste materiaal voor het dek van het zwembad. Tot beton rond de omtrek van het dek kan extra creativiteit door een andere vorm bijvoorbeeld, in plaats van een rechthoekige rand mogelijk. Daarnaast kan men ook enkele landschapsarchitectuur in sommige gebieden van het dek. Een ander goed idee is ruimte voor extra functies reactie zoals een open bar aan de ene kant, en een kleine whirlpool aan de andere kant van het zwembad bijvoorbeeld.

Een goed idee is om stenen bestrating installeren rond het zwembad. Stone bestrating ziet er erg aantrekkelijk en men kan kiezen uit een mooie waaier van kleuren, texturen en kleuren. Daarnaast heeft het voordeel dat voor verschillende uitvoeringen.

Houten dekken zijn erg populair voor bovengronds zwembad dekken. Maar men moet in gedachten te houden dat wanneer hout wordt gebruikt is het belangrijk om te genieten van regelmatig schoonmaken, polijsten en onderhoud, zodat het hout op zoek te houden zo aantrekkelijk, schoon en termieten-vrij mogelijk. Als hout wordt gebruikt voor een deck is het zeer eenvoudig om een ​​aantal planten zijn regelmatig, bij voorkeur in bijpassende houten potten. U kunt ook overeenkomen met de gekozen voor een tafels, stoelen en andere accessoires hout.

Idealiter investeren in goede kwaliteit buitenverlichting binnen het dek te worden geïnstalleerd. Deze zorgen voor een zeer mooi effect wanneer verlicht als de zon ondergaat en ‘s nachts. Ze veilig zijn aangezien zij omvat een deksel geplaatst om niet te worden doorweekt met water van het zwembad. Er zijn verschillende vormen en soorten verlichting kan men kiezen uit.

Deze factoren kunnen u helpen om een ​​aantrekkelijke bovengronds zwembad dek die op hun beurt zorgen voor een mooie, ontspannen sfeer voor u en uw familie en vrienden om een ​​geweldige tijd doorbrengen bij het zwembad te creëren.