Ter vergelijking: 3 soorten draagbare werkbanken

de Workmate

De regelaars op Bench

Professional Portable Werkbanken

Er zijn een groot aantal types draagbare werkbanken ontworpen voor gebruik door zowel professionals als hobbyisten. Portable werkbanken zijn ideaal lichtgewicht, in staat om inklapbaar, zodat ze gemakkelijk kunnen worden uitgevoerd, vervolgens opgeslagen in garages of in kasten. Dit zijn de meest populair bij weekend DIYers. Voor diegenen die van plan een grotere baan, of in de professionele bouw, grotere draagbare werkbanken wellicht meer geschikt.

Dit is de meest voorkomende vorm van doe-het-draagbare werkbanken, en zijn meestal gemaakt door Black en Decker, hoewel andere bedrijven, zoals WORX, doe maken vergelijkbare soorten werkbanken. De Workmate stijl van draagbare werkbank is vouw-staat, waardoor het gemakkelijk mee te nemen, en ook om op te slaan. Het vouwt op vrijwel dezelfde manier als een strijkplank. Meestal kan deze worden gevonden met 2 houten latten die de bovenste van de bank, ze hebben een gat zodat zij gemakkelijk grip items, handgrepen aan de zijkant zodat de lamellen dichter bij elkaar of verder uit elkaar worden verplaatst.

Deze banken zijn licht van gewicht, en komen meestal met een voetensteun die het mogelijk maakt de DIYer te voorkomen dat de workmate uit meer dan in evenwicht door te drukken op de rest met één voet. De workmate is de beste vorm van draagbare werkbanken voor degenen die hebben niet veel extra opslag of werkruimte.

De meeste DIYers zou een Workmate ergens in de garage: het is de industriestandaard voor praktische, draagbare werkbanken, en de meeste nieuwe modellen van werkbanken zijn gemaakt met behulp van het model van het Workmate.

De tweede vorm van draagbare werkbanken, die vaak worden gebruikt door DIYers is de wielen werkbank. Dit is in wezen een kast-achtige trolley (met deuren, werkbladen bewegen en scharnierend compartimenten) die in de gewenste positie wordt gerold. Het wiel-adapteerde aantal draagbare werkbanken niet kan worden weggeklapt, zoals de Workmate, maar ze zijn misschien meer geschikt voor grote banen waar je nodig hebt om langzaam te bewegen langs een vlakke omgeving. Deze werkbanken zijn meestal zwaar en moeilijk te manoeuvreren, dus ze zijn, waarheidsgetrouw, meestal net vertrokken op een plaats terwijl DIY tools te verzamelen over de werkbank top te zijn.

De professionele draagbare werkbank wordt getypeerd door de Triton Superjaws bank. Het is een aanpassing van een klem: 2 Superjaws, naast elkaar, worden gebruikt om een ​​plaat van hout of metaal zijn plaats houden. Zodra het doel van de werkbank is voltooid, kan het klemmen worden losgemaakt, en de gehele werkbank ingepakt en vervoerd naar de volgende locatie. Professionals ook de werkzaamheden draagbare kar, die gewoonlijk voor opslag van instrumenten, maar kan worden gecombineerd met een beweegbaar werkoppervlak een bruikbare, draagbare werkbank die ook draagt ​​de gereedschappen maken.

Professionele draagbare werkbanken hebben de neiging om te worden samengesteld uit 2 schragen en een stuk hout. Dit is de meest praktische regeling voor een tijdelijk werkbank, en dan is de hele bank kan worden gedemonteerd en vervoerd naar de volgende werkplek.