Software voor het ontwerpen van een badkamer

Over 3D Software

Wat je nodig hebt

Wat is Out There?

Alden Smith is een bekroonde auteur, en levert regelmatig bijdragen aan deze website. Met een schat aan kennis te delen van zijn 50 jaar carrière als schrijver, werkt hij aan uiteenlopende onderwerpen, zoals huis reparatie, gezond leven, auto’s, personal finance, en koken.

Voorbij zijn de dagen dat je een kamer is ontworpen door het schetsen van het op ruitjespapier en hoopte op het beste. Met de komst van het internet, vinden we dat online er vele tutorials en software voor het ontwerpen van een badkamer. Deze hulpmiddelen kunt u “bouwen” een kamer in 3D-modellering, en input beide dimensies en objecten die relevant zijn voor uw ontwerp. Er is geen einde aan de software die vandaag beschikbaar zijn. Een online zoeken naar “Design-software voor de badkamer” retourneert 372.000 resultaten, meer dan genoeg om de meest veeleisende persoon tevreden te stellen. Dit artikel zal software die u zullen helpen uw badkamer verbouwen ontwerpen te bespreken. We zullen de middelen en de prijzen lijst van toepassing.

Een groot deel van de software beschikbaar is vandaag de dag heeft een vrij hoge leercurve, en tenzij je een badkamer ontwerper op zoek naar een creatieve oplossing voor een klant, hoeft u niet alle toeters en bellen die door veel programma’s nodig hebben. Ook een computer die zal omgaan met deze programma’s nodig. Typisch, ze zijn geheugen hogs, en gebruiken veel van de middelen. De sites die deze programma’s bieden zal u vertellen het vereiste minimum. Hier is een typische lijst voor een van de meest populaire software

Het is altijd beter om meer te hebben. De meeste moderne computers zullen nog hoger vermogen dan wat wordt aanbevolen, maar het is leuk om te weten wat de eisen zijn. Uw computer zal u vertellen wat is geïnstalleerd met behulp van het bedieningspaneel.

Voor het doen van uw eigen werk, hoef je niet een ton van toeters en bellen die je gewoon verwarren nodig. Wat je wel nodig is een programma dat u zal toestaan ​​om input kleur, ruimte afmetingen, objecten, en kunt u de ruimte vanuit verschillende perspectieven te zien. Een “Color Picker” is hierbij essentieel, want je hebt de mogelijkheid van het invoeren van de exacte kleur die je wilt. Deze eigenschap is essentieel. Je wilt niet te worden “gewoon dicht.” De kleur picker kunt u bellen in de exacte kleur die u wenst.

Er is ook software beschikbaar die u geeft een raming van de kosten voor de uitgevoerde taken. Dit zou een grote aanwinst zijn, omdat je een goed hulpmiddel voor budget planning kan hebben.

De prijzen voor software die de functionaliteit die u nodig zal sterk verschillen heeft. U kunt betalen voor high end software die u kunt gebruiken voor andere projecten dan alleen uw badkamer, zoals het plannen van een keuken te verbouwen. Laten we eens kijken naar een aantal software die vandaag beschikbaar zijn, hun kenmerken, en wat de prijzen zijn.

SmartDraw – Van smartdraw.com Dit populaire 3D-software heeft de mogelijkheid van het helpen van u, het ontwerpen van uw hele huis als het doen van een full-blown verbouwen. Het programma heeft veel functies die u waarschijnlijk niet nodig hebt of gebruikt, zoals integratie met Excel en Microsoft Word, en wordt gebruikt voor de hele ontwerp werk. Bij $ 99,00, het is een goede keuze.

Punch! – Een andere goede keuze staat om je te geven wat je wilt in een badkamer verbouwen. Punch! is een all-design software die u toelaat om te gaan door een renovatie project voor uw hele huis, met inbegrip van landschapsarchitectuur. Beschikbaar vanaf punchsoftware.com, maar ook kost $ 99,00 en is mijn persoonlijke keuze.

Keuken en badkamer Plattegrond 3D – Voor degenen die niet willen om veel geld uit te geven maar toch willen de mogelijkheden van een fatsoenlijk 3D programma, dit is de software voor u. Voor $ 14,95, heeft de mogelijkheid om texturen, kleuren te kiezen, en de mogelijkheid om verlichting te regelen, wat een zeer goede eigenschap.

Er zijn talloze keuzes voor design software online. Een ding zich bewust zijn van is dat veel van de fabrikant hebben een online aanwezigheid zodat u uw bad te ontwerpen met behulp van hun online interactieve software. Het nadeel is deze software is meestal ontworpen rond hun producten, en het doet je weinig goed als je geen interesse in hun product. Het kan echter helpen om een ​​gevoel voor 3D-software, en zelfs een totale ontwerp voor uw badkamer project krijgen;. Welke keuze je ook maakt, het is altijd in je voordeel om te zien wat uw project eruit ziet in 3D. Als een 3D modeler, ik weet dat het krijgen van het perspectief van alle standpunten zal je laten zien waar uw ontwerp een fout zou kunnen hebben. Check out deze middelen, maak uw keuze, en veel plezier het ontwerpen van uw badkamer.