snijden gelaagd glas

Step One – Work Area

Stap twee – Start Cutting

Stap drie – Break the Glass

Stap vier – Stretch Plastic

Stap vijf – Cut and Sand Plastic

Gelaagd glas wordt gevormd met twee glasplaten daartussen een groot kunststoflaag. Gelaagd glas ziet eruit als normaal glas met het blote oog, maar het is veel beter in termen van veiligheid. Gelaagd glas wordt steeds populairder omdat het niet breken wanneer het breekt. U moet een iets andere aanpak te gebruiken voor het snijden van gelaagd glas. Het kan echter worden uitgevoerd met eenvoudige middelen in een korte tijd.

Kies je goed werkgebied. Plaats de gelaagd glas plat op het werkvlak. Zorg ervoor dat het werkoppervlak brandwerend. Zorg er ook voor het werkgebied stevig als je zal moeten een hoge mate van druk te gebruiken in latere stappen. A-store gekocht DIY bank moet het werk doen. Gebruik een meetlint en een permanent marker pen om de lijnen die je zal snijden mee te markeren.

Gebruik een stalen liniaal om uw wiel glassnijder in een rechte lijn te houden. Begin bij de top van de lijn die u hebt gemaakt en druk stevig omlaag terwijl u het wiel glassnijder meebewegen. Knip langs de volledige lengte van de lijn. Als u klaar bent, breng dan een kleine hoeveelheid van lichtere vloeistof naar de rand van je glas met een klein doekje. Voer de glassnijder langs de lijn opnieuw en vervolgens draai het stuk gelaagd glas langs dezelfde lijn, maar aan de andere kant van het glas te snijden.

Gebruik een klem om het stuk glas op zijn plaats. Vergeet niet op uw veiligheidshandschoenen te zetten en gebruik je handen om de gelaagd glas of omhoog en omlaag of naar links en rechts tot de glazen snaps te verplaatsen. Het zal niet breken. Flip het glas over in de klem en breek de andere kant.

Je zal niet in staat zijn om het plastic met dezelfde snij- en snapping methoden als het glas te breken. Plaats een andere kleine toepassing van lichtere vloeistof langs de rand van uw gebroken glas aan beide zijden. Steek de vloeistof naar een gecontroleerde vlam ontsteken en wachten tot de vlam dooft. Dit begint op te warmen en smelt de kunststof, waardoor het zwakker. Onmiddellijk in zijn glas op een vlak oppervlak en beginnen te buigen wanneer de gesmolten kunststof. Dit zal de spleet tussen de gesneden stukken glas te verhogen.

Neem een ​​zeer scherp mes en snijd in het midden van de uitgerekte plastic. Je moet niet doorsnijden of markeer de glas als de losse stukken verder uit elkaar zullen zijn. Gebruik een stuk van ruwe schuurpapier om voorzichtig zand weg bij overtollige plastic, die steekt uit je geslepen glas. Doe dit tot het gelaagde glas heeft een gelijkmatige rand. Eindig met het schoonmaken van uw glas met een glasreiniger en een afstoffen doek.