pas houten stapelbedden

Stap 1 Bepaal Wat is er nodig

Stap Ladder 2- Add

Stap 3- toevoegen boekenplanken

Stap 4 Change Size

Houten stapelbedden zijn een zeer populair stuk van het meubilair voor de kinderkamer. Ze zijn geweldig voor als er twee kinderen die een kamer delen, of wanneer ze vrienden blijven voorbij. Een van de grote dingen over houten stapelbedden, is dat ze zijn zeer klantgericht. U kunt toevoegen, weg te nemen of te veranderen wat je wilt om het functioneler te maken. Basis houtbewerking vaardigheden zijn noodzakelijk, evenals eenvoudige hand- of elektrisch gereedschap. Hier zijn een paar stappen te volgen bij het aanpassen van uw kinderen houten stapelbedden.

Voordat u het aanpassen van uw stapelbedden beginnen, rekening houden met de hele decor slaapkamer. Wat heeft u nodig? Heeft u meer ruimte nodig? Meer functionaliteit? Toegevoegd opslag? Een andere maat? Dit zijn allemaal vragen die je jezelf moet stellen als u denkt over uw houten stapelbedden.

Sommige stapelbedden hebben geen toegang tot de bovenste stapelbed. De kinderen gebruiken de uiteinden als een manier om te klimmen naar de top. Een houten stapelbed is zeer gemakkelijk om met een ladder. Sta je ladder naast de plek waar je zou willen om het te installeren. Markeer de bevestigingspunten met een marker. Gebruik een boor voorboren en de gaten om de grootte van de bout wordt gebruikt. Zet de ladder rug tegen het stapelbed en bevestig boren met een diepe socket en moersleutel.

Opslag van boeken is altijd een probleem in de kamers. Boekenplanken zijn een geweldige manier om dit te doen. De eenvoudigste manier om boekenplanken toe te voegen aan uw stapelbed is om ofwel gebruik maken van een reeds geprefabriceerde set van planken en schroef het aan het einde van het bed. Of u kunt kopen wat rekken beugels en schroef ze aan de poten van het stapelbed. Gebruik wat planken van 1×6 hout en leggen over de stellingen beugels.

Er zijn tijden wanneer de grootte van het stapelbed moeten worden gewijzigd. Dat betekent dat het ofwel te hoog of niet hoog genoeg. Het hangt af van de stijl van het stapelbed die je hebt, maar of de top is te dicht bij het plafond, of te dicht bij het onderste bed. U kunt de grootte van de houten stapelbed veranderen door ofwel het afsnijden van de poten, of toevoegen van een stuk naar de benen.

Gekapt Legs – Gebruik een meetlint en meet alle poten aan een bepaalde meting van de top van het bed. Markeer de plek en zorgvuldig afgesneden met een cirkelzaag.

Toevoegen aan Legs – Meet de hoeveelheid hout die u nodig heeft om toe te voegen aan de bovenste stapelbed op te trekken van de bodem. Gebruik 4×4 berichten en zand hen neer op een gladde afwerking. Snijd ze op maat en installeren van een metalen dubbele draad schroef te plaatsen en installeren op het stapelbed.