moderne kamer bed ontwerpen

platforms

Hoofdeinde-less

Hoofd- en voeteneinde Boards

Om een ​​moderne kamer die uw bezoekers zal houden te maken, te beginnen met het bed. Als het brandpunt van uw kamer, moet het veel stijl en een moderne flair te bieden.

Platform bedden zijn comfortabel, ruim en zeer eigentijds. Platforms verdienden hun naam voor de grote, houten plank die rond de basis van de matras. Kies een donkere houten toon voor het platform en bedek het met een stevige, felgekleurde sprei. Top het af met 2-3 kussens voor een moderne, symmetrische look.

Voor een extra-bed modern design, probeer dan een eenvoudige frame zonder hoofdeinde. In plaats daarvan, voeg grote kunstwerken gemarkeerd met spot verlichting. Een andere manier om een ​​hoofdeinde-less bed compleet te maken is bij af inworp kussens lijn in een lichte tint tegen de muur. Zij zullen de plaats van zowel het hoofdeinde en de standaard-sized kussens te nemen, en ze zullen je bed blijven kijken modern en schoon.

Het tegenovergestelde theorie werkt ook – proberen met behulp van zowel een hoofdeinde en een voet board. Nogmaals, zorg ervoor dat donkere houttinten gebruiken en selecteer een hoofdeinde en voeteneinde met strakke lijnen. Houd de kussens om een ​​minimum of het bed zal eindigen op zoek te pluche en rommelig voor de schone eigentijdse stijl die u wilt.