het creëren van een windmolen thuis afhankelijkheid vrij

Het hebben van een huis windmolen kan het antwoord op dat gevoel van angst dat ongeveer elke maand komt wanneer de energierekening komt zijn. Huis windmolens eenvoudig te installeren en nog eenvoudiger te onderhouden. Met één, kunt u gemakkelijk springen het elektriciteitsnet en zijn macht onafhankelijk;. Duurzame elektriciteitsproductie; Wind is een herbruikbare energiebron, in tegenstelling tot fossiele brandstoffen of andere vormen van energiebronnen. Het wordt gecreëerd door twee gebeurtenissen – de bewegingen van de wereld als het draait om zijn as en de interactie van warmte die door de zon en het oppervlak van de aarde. Als de hele wereld draait, creëert winden die ons weer in de hele wereld te rijden. Wolken bewegen in onze atmosfeer en raak elk continent, waardoor regen, sneeuw en neerslag;. De warmte van de zon maakt het oppervlak van de aarde warm, het creëren van convectie die de warmte stijging maakt. Aangezien de warmte stijgt, interactie met de lucht en interactie met koelere lucht van boven. Deze interactie resulteert in de wind;. Het maakt niet uit waar je bent op de wereldbol, windenergie beschikbaar is en is niet een energiebron die kan of zal zo lang worden uitgeput als de aarde draait en de zon schijnt;. Het afstappen van de Grid, The simpele feit is dat we afhankelijk zijn van een power systeem dat niet meer werkt zijn geworden. Door het installeren van een windmolen op uw woning, kunt u uzelf eigenlijk verwijderen uit dit systeem en niet langer op de komst van de energierekening iedere maand vrezen;. Windmolens zijn zeer eenvoudig te installeren en eigenlijk relatief goedkoop. U kunt een reeds gebouwde windmolen te kopen voor ongeveer $ 150 tot $ 300 of een te bouwen vanuit het niets zelf voor ongeveer dezelfde hoeveelheid geld. Als u besluit om uw windmolen en generator te bouwen op uw eigen, kunt u eenvoudig plannen en bouwmaterialen op bijna elke grote home improvement center te kopen;. In eerste instantie zal u waarschijnlijk merken dat je zo veel als 80 procent van uw ex-elektrische factuur kan redden en na verloop van tijd de molen zal betalen voor zichzelf. Op de momenten dat je eigenlijk maken meer windenergie dan kunt u gebruik maken, sommige energiebedrijven hebben programma’s waar je ze kunt verkopen van elektriciteit en maak wat geld in het proces. De combinatie van wind met zonne-energie, kunt u sterk verminderen uw energierekening,. Groen, duurzame, stroombronnen zijn gemakkelijk te vinden. Het enige wat je hoeft te doen is kijken naar het weer. Windmolens zijn gebruikt voor duizenden jaren als een manier om de behoeften van de moderne mens de macht en het installeren van een op uw eigen woning is een eenvoudige manier om uit het rooster en maak je eigen onafhankelijke duurzame toekomst.