diy gerecycleerde band tafel

onderwerpen

Suzy Kerr heeft een succesvol freelance schrijver sinds zijn afstuderen aan de Missouri State University met een graad in de journalistiek. Ze heeft gewerkt op dozens huis renovaties, de voltooiing van projecten van de garage herbouwt en asbestverwijdering om de installatie te douchen.

Als u een oude band rondslingeren hebt en hebben geen idee wat te doen met het, kunt u het hergebruiken in een stijlvolle tafel die zowel binnen als buiten gebruikt kan worden. Ook als u een unieke tafel hebt willen, maar nog niet gevonden een die precies goed, kunt u uw eigen met een band en een paar andere benodigdheden te maken. Het creëren van een band tafel is vrij eenvoudig, en u kunt tikken in uw creativiteit om een ​​budget-vriendelijke tafel die uw stijl en persoonlijkheid past bij het ontwerp.

Stap 1 – Maak de Tire

Neem de band naar buiten, zodat u een slang kan gebruiken om de schoonmaak te beginnen. Omdat de band waarschijnlijk oud en gebruikt zal worden, is het waarschijnlijk gaat vies en mogelijk vet te zijn, dus geef het een goed bad met water en afwasmiddel. Het gerecht zeep zal helpen snijden door het vet, en u kunt een stijve haren borstel gebruiken om te helpen verwijderen van het vuil ook. Zodra je alles hebt schoongemaakt en afgespoeld de zeep, laat de band volledig drogen.

Stap 2 – Maak het tafelblad en Bottom

Gebruik multiplex om een ​​top en bodem voor uw band tabel te maken. Begin met de bovenkant en beslissen hoe groot je wilt dat het oppervlak van de tafel te zijn, en meet die afstand met de tape. Gebruik het potlood om de metingen op een stuk triplex te markeren. Verdeel de totale meting door twee naar het centrum te vinden, en dan bind een touwtje om je potlood om de cut merken te trekken voor de cirkel. Houd het touwtje stevig op zijn plaats in het midden, dan spoor een cirkel op de multiplex om uw patroon te maken. Voor het onderste stuk van de tabel, de diameter van de band, vervolgens aftrekken twee naast. Gebruik deze meting om de cirkel patroon voor de bodem te creëren. Knip beide cirkels uit het multiplex met behulp van een cirkelzaag, en niet te vergeten op de beschermende brillen te zetten.

Stap 3 – Voeg de benen

Maak je eigen of gebruik voorgevormde stukken hout om 03:57 poten voor uw tafel te creëren. Check out de plaatselijke spaarzaamheid winkels of garage verkoop aan goedkope, kleine tafels met de benen kunt u verwijderen en te gebruiken. Om uw eigen te maken, op te sporen een been patroon op triplex en snijd ze uit met een decoupeerzaag. Space de benen op gelijke afstand rond de bodem stuk triplex, dan voeg ze toe aan de multiplex eerst met houtlijm. Voeg verdere ondersteuning door het boren van de benen om het multiplex met schroeven en / of L beugels.

Stap 4 – Bevestig de Plywood

Na de houtlijm gebruikt in de vorige stap is opgedroogd, hechten de multiplex cirkels om de boven- en onderkant van uw band met behulp van de bouw lijm. Begin met het onderste stuk en langs de omtrek van de multiplex met royale hoeveelheden lijm.

Centreer de band op de bodemsteun, vervolgens lijm tot overige stuk triplex vast aan de bovenkant van de band. Laat de lijm goed drogen.

Stap 5 – Verf, beits of bedekken

Nu dat uw tafel is opgebouwd, wikkel lengtes van touw rond de band, lijmen elke rij touw op zijn plaats met de bouw lijm.

Zodra je werk je weg naar de top multiplex, kan het nodig zijn schilderstape gebruiken om het touw op zijn plaats als het droogt. U kunt ook overschakelen naar hete lijm als je wilt, dat zal vasthouden aan het hout, maar niet om het rubber van de band. Wanneer u klaar bent met het lijmen van de touw, schilderen of vlekken op de benen naar uw wens.

Probeer een Variatie

Voor een eenvoudiger tafel, probeer dan een variant die vraagt ​​om zes tot acht banden en een pre-geconstrueerde tafelblad of een stuk hout. Stapel de banden eveneens twee steunkolommen maken met behulp constructielijm om de banden vast te zetten aan elkaar. Centreer het tafelblad of hout op de top van de kolommen, dan schroef het op zijn plaats om het te beveiligen. Schilderen of decoreer je nieuwe tabel zoals jij dat wilt.

Photo Credit: EastCoastCreativeBlog.com en Whiletheysnooze.blogspot.com