design ideeën voor kleine badkamers

Kleine badkamers zijn vaak krap, onaangenaam ruimtes, maar dit hoeft niet zo te zijn. Gebruik een aantal van deze doelgerichte design elementen om je kleine badkamer look en feel groter.

De wastafel en ijdelheid zijn de monsterlijke duo dat je duwt in een hoek elke keer dat u uw kleine badkamer in te voeren. Hoewel er veel kleine badkamers, worden de keuzemogelijkheden voor ijdelheden en zinkt beperkt – ze moeten groot genoeg zijn functioneel te zijn, maar dit betekent vaak dat ze nemen het grootste deel van de ruimte in uw half bad of een bad met douche staan;. Waar mogelijk, probeer dan een hoek wasbak en ijdelheid. Indien de plaatsing van de bestaande leidingen maakt dit onmogelijk is, gaan met een eenvoudige voetstuk wastafel, gekozen voor een ideale diepte en breedte, en plaats een ondiepe, spiegelkast overhead. Corner caddies of over-the-toiletruimte spaarders kan maken voor ruimte verloren nadat u volumineuze ijdelheid kasten te verwijderen.

Wastafel en Vanity

Staande douches kunnen nuttig en handig, maar ze zeker kunnen nemen veel ruimte. De beste staande douches voor kleine badkamers zijn degenen die smullen van een hoek en zijn gemaakt van een helder materiaal. Douches die ondoorzichtige kanten dienen enkel om de ruimte kleiner te maken, glazen deuren, zodat de douche ruimte visueel te worden opgenomen in de badkamer;. Round douches zijn ook zeer geschikt voor kleine badkamers. Gekocht als complete units, zijn ze vergelijkbaar met staande douches rechthoekig. Ik kan het opbouwen van een tegel basis, installeert een ronde gordijnroede, en maak een ronde douche zonder enige solide kanten. Dit is zowel een aantrekkelijke en ingenieuze manier om het beste van een kleine badkamer ruimte te maken.

Standing Shower

Gebruik lichte, aangename kleuren in uw hele kleine badkamer, accentueren met kleine details van een donkere, complementaire kleur. Gebruik van hoge kwaliteit inrichting die nuttig, evenals gestroomlijnd zijn. Houd franje tot een minimum en schieten voor een eigentijdse look-vermindert rommel en houdt de ruimte open is;. Betegelde wanden en vloeren te houden een kleine badkamer schoon uit. Spiegels voeg de illusie van ruimte uitgebreid. Een kleine plant, echte of kunstmatige, evenals een kaars, zachte handdoeken opknoping op een handdoek ring, of een fuzzy mat zal de badkamer te houden van op zoek te steriel;. Probeer verschillende design elementen. Voor kleine voorwerpen zoals hardware, kunt u altijd kopen met de bedoeling om het item terug te keren als u vindt dat het niet is wat je wilt als je eenmaal thuis bent. Voor ijdelheden, wastafel en douche, zorg ervoor dat alles zorgvuldig te meten en breng het meetlint om uw lokale huis verbetering winkel of meubilair galerij. Daarnaast is er een eenvoudige, grid plattegrond is altijd handig voor het aanbrengen van voorwerpen in hun plaats;. Met een beetje vooruit denken, kan je kleine badkamer een gezellige, gastvrije ruimte. Het mag niet groter zijn, maar het kan zorgen dat zo voelt!

Kleuren, stijlen en materialen