creëer je eigen vlaggenmast

Stap 1 – Meet de Emmer Hoogte

Stap 2 – Wikkel de Pijp

Stap 3 – Meng de Cement

Stap 4 – Giet in Meer

Stap 5 – Laat Droogtijd

Stap 6 – Bevestig de Rope Cleat

Stap 7 – Plaats Wood Insert

Stap 8 – Draai de Rope

De vlaggenmast heeft genomen op vele vormen, van een eenvoudige-de vertakte boom tot sierlijke metalen leidingen met uitgebreide scrollwork. U kunt uw eigen vlaggenmast te maken met materialen verkrijgbaar bij uw lokale huis verbetering centrum.

Meet de emmer hoogte met het meetlint. Mark dezelfde hoogte vanaf de onderkant van de PVC pijp.

Wikkel de onderkant van de PVC-buis tot de streep met plasticfolie. Zet de plastic wrap met tape. Bedek de wrap met vaseline, zorg ervoor dat je de hele oppervlakte van de plastic verpakking te dekken. U moet alle plastic te dekken, zodat u makkelijk de paal kan trekken uit het cement.

Volg de aanwijzingen van de fabrikant om het beton cement mengen. Zodra u grondig gemengd, vul de 5-liter emmer met 2 inches van beton. Laat het zitten voor een korte tijd, plaats dan de plastic gewikkeld uiteinde van de PVC pijp in de 2-inch betonlaag. Gebruik het niveau om ervoor te zorgen dat de pijp staat recht wanneer u deze plaatsen in het beton.

Terwijl u de PVC-pijp recht te houden, krijgen een helper te gieten in meer sneldrogend beton ongeveer halverwege. Laat de bak niet volledig te vullen met beton, omdat het te zwaar voor u gemakkelijk te verplaatsen zal worden. De concrete zal snel droogt, dus houd de paal rechtdoor tot het op zijn eigen kan staan. Zorg ervoor dat de paal is niveau van voor het beton verhardt te veel om de paal te bewegen.

Laat het beton droog ‘s nachts om te controleren of het goed verhardt. Verwijder de PVC-buis van het beton. Het zal niet gemakkelijk zijn als u de vaseline goed toegepast. U kunt versieren of te schilderen de vlaggenmast te geven een meer persoonlijke look. Zorg voor voldoende droogtijd voordat u de paal in het cement te vervangen.

Je moet het touw klem ongeveer halverwege de vlaggenmast te positioneren. Boor gaten voordat je de kikker met schroeven bevestigen. Zorg ervoor dat de gaten gelijkmatig ingesteld zodat de klem zit in evenwicht gehouden.

Leg het hout insert in de PVC-buis, zodat het zit gelijk met de opening aan de bovenkant. Bevestig de katrol aan het hout insert met behulp van enkele zware oog schroeven.

Zodra u de schijf stevig hebt aangesloten, haal de vlag touw doorheen en bevestig de vlag haken. U bent nu klaar om de vlaggenmast in uw tuin vinden en je vlag trots vliegen. U kan nodig zijn om een ​​steekwagen te gebruiken om uw vlaggenmast te verplaatsen naar de door u geselecteerde locatie.