boren door een bakstenen muur in 8 stappen

Stap 1 – Plan de Hole

Stap 2 – Procure de juiste boor

Stap 3 – Teken de Muur

Stap 4 – Draag Veiligheid Gear

Stap 5 – Drill Hole

Stap 6 – Koel de Bit

Stap 7 – Free the Bit als Stuck

Stap 8 – Sluit de Hole

onderwerpen

Boren door een bakstenen muur vergt voorbereiding en vaardigheid. verkeerd gedaan, kan het boren aanzienlijk uw bestaande muur of de boor beschadigen. deze quick guide te lezen voor acht eenvoudige stappen om correct te boren door een bakstenen muur.

Voordat u begint met het boren in het metselwerk, moet u de grootte van het gat dat je uiteindelijk moet weten. Vaak zul je een bout te plaatsen in het gat om iets anders in zijn plaats te houden. Daarom moet u de breedte en de lengte van de bout of andere borging meten. Deze twee metingen worden de grootte en lengte van de boorkop u nodig achten.

In het algemeen moet je een gat dat iets groter is dan de breedte van het item dat u in het gat te boren. Als het gat groot zal zijn, zult u een kleiner beetje in eerste instantie gebruiken om een ​​kleine pilot gat te boren.

Zodra u de grootte en de lengte van het metselwerk bit je nodig hebt om te gebruiken weten, voeg het bij uw boormachine. Boren in metselwerk vereist een grote boormachine als gevolg van de dichtheid van het materiaal dat u het boren. Als u niet beschikt over een grote, krachtige boor, overweeg dan het huren van een.

Mark de precieze plek waar je het gat te boren. Controleer of er geen elektrische kabels, leidingen of andere structuren achter het metselwerk voordat u begint. Ook proberen doorboren de cementmortel plaats van rechtstreeks via de stenen. Niet alleen is het gemakkelijker doorboord mortel, maar ook voorkomt dat de stenen tegen breuk.

Je moet altijd dragen van de juiste veiligheid vistuig bij het werken met boren. Dit geldt ook voor oog veiligheidsbril, om uw ogen te beschermen tegen rondvliegende bakstenen-mortar deeltjes, een stofmasker en handschoenen. Ook voor zorgen dat u bekend bent met de boormachine door het lezen van de handleiding voordat u bent.

Als u het boren van een groot gat, moet u eerst een kleine pilot gat te boren. Plaats een kleinere metselwerk beetje aan de boormachine en zorgvuldig boor het gat in de mortel, waar u hebt gemarkeerd.

Als je het boren van een kleine tot middelgrote hole, kunt u nu boren door de baksteen met de juiste afmeting bit.

Boren door mortel is stressvol op een boormachine, zelfs een high-powered één. De bit wordt heet. Houd een emmer water in de buurt, zodat je af en toe de bit kan afkoelen als het opwarmt in het boorproces. Je kan ofwel giet het water over het bit of zorgvuldig dompel de bit in het water. Wees voorzichtig om alleen de beetje nat en niet de boor zelf.

Zoals u boort, kan het af en toe zien dat de boor vast komt te zitten in de muur. Als dit gebeurt, probeer dan eerst zorgvuldig de bit omkeren om het uit de muur te trekken. Als dit niet werkt, dan moet u te graven door het metselwerk om de bit te halen. Helaas, het graven door middel van het metselwerk zal waarschijnlijk leiden tot schade aan de bakstenen, dus als dat mogelijk te voorkomen dit.

Wanneer u klaar bent en hebben afgerond boren door de muur, haal de post door de muur en sluit de opening met stopverf.