betonnen stempelen

1. Planning

2. Giet Concrete

3. Maak Richtlijnen

4. Concrete Stempelen

Tips

In plaats van een gewone betonnen vloer, oprit of terras, overweeg dan te proberen concreet stempelen te verlevendigen. Dit soort projecten kan krijgen ingewikkeld, dus van plan om een ​​paar mensen rond te hebben om u te helpen. Hier is een lijst van wat u nodig heeft.

Ten eerste, kijk naar alle beschikbare beton stempels op de markt (ze komen in veel verschillende patronen en maten) en kies welke je nodig hebt om de look die u wilt op uw betonnen oppervlak te verkrijgen. Next, het opstellen van een plan voor uw concreet project stempelen en erachter te komen waar de postzegel zal gaan. Bepaal in welke volgorde je zal naar beneden worden het plaatsen van de stempels en hoe u op elk gewenst moeilijk krijgt om gebieden te bereiken. Het is belangrijk om te weten hoe u wordt het invullen van dit project op voorhand. Je hoeft alleen maar een beperkte hoeveelheid tijd om te voltooien voordat het beton te hard wordt.

Ofwel mix en giet je eigen beton, of iemand inhuren om te komen met een vrachtwagen en het voor je doen. Zorg ervoor dat het beton is glad en de finish is zelfs. Als er geen hobbels of andere gebreken zijn, je concreet stempelen zal niet recht komen. Controleer ook om te zien wat de weersomstandigheden zullen naar verwachting op voorhand. Zoals eerder vermeld, zodra het beton wordt gestort u werkt tegen een tijdslimiet om de klus te klaren. U kunt zich niet veroorloven om worden vertraagd door het weer.

Gebruik de palen en touw om de rijen van beton stempelen te markeren. Op die manier krijgt u een leidraad om dus volg de rijen zullen niet scheef te krijgen.

Nu is het tijd om erachter te komen hoe het werk zal worden verdeeld tijdens de betonnen stempelen proces. Als je genoeg mensen, geef ze elk een werk te doen. Ten eerste, iemand strooi de release agent op het gebied van beton die voor het eerst zal worden afgestempeld. Vervolgens hebben de volgende persoon bepalen de betonnen stempel en druk licht op. Met een aanstampen hulpmiddel, druk naar beneden op de postzegel totdat alle delen van de stempel zijn volledig in het beton. Ten slotte hebben de persoon die beneden de betonnen stempel zorgvuldig pick it back-up. Oefen geen druk uit terwijl dit te doen omdat het het ontwerp zal ontsieren. Blijf op deze manier tot je concreet stempelen project is voltooid. Eenmaal klaar, zodat het beton voldoende tijd in te stellen voordat u het oppervlak te gebruiken zetten. Er moeten drogen instructies op de zak van beton.