afvoerbuis airconditioner installatie

Stap 1 – Zoek een plaats voor uw condensor

Stap 2 – Kies een locatie voor uw interieur Unit

Stap 3 – Selecteer uw Air Conditioner

Stap 4 – Maak een gat in het exterieur Muur

Stap 5 – Aanbrengen van Uw buizen en koelmiddel Lines

Huiseigenaren van wie de huizen hebben geen centrale airconditioning en de huiseigenaar is niet in staat om leidingen in hun afgewerkte huizen te installeren kunt genieten van koelere lucht tijdens de warmere maanden door simpelweg uitvoeren van een afvoerbuis airco-installatie. Als u één van deze huiseigenaren en zou graag gebruik van airconditioning om individuele kamers en ruimtes van uw huizen te koelen, en als u een matige klusjesman vaardigheden, kunt u een van deze ductless airco units installeren volgende vijf eenvoudige stappen .; gereedschappen en materialen die nodig zijn

U vindt er een verkocht, vlakke ondergrond nodig buiten uw huis, zo dicht mogelijk bij de binnenwand waar je van plan bent om uw airconditioner interieur unit te bevestigen. Indien nodig, het bouwen van een 3 ‘x 3’ betonplaat en leg de condensor op deze veilige en vlakke plaat.

Kies een binnenmuur waar u uw interieur toestel kan bevestigen. Omdat koude lucht zwaarder is dan warme lucht en zal zinken, zal uw airconditioning efficiënter te werken als je het interieur unit zo dicht mogelijk bij de kamer plafond mogelijk te plaatsen. De muur die u kiest moet ook in de buurt van het exterieur condensor unit. Meet de afstand van het interieur unit plaats op de muur naar de plaats waar de condensor zal zitten. U zult deze meting nodig hebt, zodat als je nodig hebt om door buizen voordat u begint met de installatie van de airconditioning unit weet je hoe veel te kopen.

Vóór de aankoop van uw afvoerbuis airconditioner zorg ervoor dat het product fabrieksgarantie lezen. Sommige producten vereisen een erkende elektricien of loodgieter om elektrische circuits te installeren en sanitair om te voorkomen dat het ongeldig maken van de garantie. Controleer ook om te zien of koperen buizen die je nodig hebt om te installeren is inbegrepen bij de airconditioner u van plan bent om te kopen. Als de slang niet is opgenomen die je nodig hebt om het te kopen voordat u uw airconditioner kunt installeren.

Gebruik je stud finder om studs vinden in uw buitenmuur waar u een gat geknipt voor u buis. In het markeren van de plaats waar je je gat zal snijden, zorg ervoor dat het tussen de muur studs en dat zal u niet te snijden door middel van een elektrische bedrading. Wanneer u de plaats waar je je gat zal snijden geïdentificeerd, gebruik je cirkelzaag om de cut te maken.

Bevestig het interieur unit montageplaat aan de muur, met behulp van uw niveau om zeker te zijn van de plaat waterpas. Gebruik dan je hout schroeven om het te hechten aan de muur. Door het gat dat je in de buitenmuur hebben gesneden, plaatst u koperen buizen en koelleidingen die met de airconditioning unit kwam, en voer deze lijnen om het interieur eenheid;. Tot slot sluit buizen en leidingen van de airconditioning unit aan het interieur unit en condensor, zet het apparaat aan en beginnen te genieten van de koele lucht.