reinigen van uw hot tub deksel

Procedure

Het beschermen van uw hot tub met hot tub covers zal redden hot tub eigenaren een hoop gedoe. Een hot tub deksel doet twee dingen. Ten eerste het water isoleert zodat de warmte blijft in de hot tub, zodat je niet meer energie dan nodig is om water te verwarmen. Ten tweede, het houdt vuil buiten;. Hot tub covers die worden verwaarloosd zal snel laten zien vervagen van de zon, kraken als gevolg van het opwarmen en afkoelen, en zelfs beginnen met het nemen op het water door de verdamping, onder en de regen van boven. Met het oog op houd uw hot tub op zoek nieuwe en duren voor een lange periode van tijd, moet grote zorg worden genomen in de hot tub deksel zelf. U kunt eenvoudig houden uw deksel schoon met een paar eenvoudige reinigingstechnieken.

Clean Cover op een regelmatige basis

Een hot tub deksel is meestal gemaakt met marine grade vinyl, zodat het beter omgaan met de constante vocht wordt onderworpen aan. U kunt kopen verschillende vinylreinigers dat het werk gedaan te krijgen, de beste manier om uw hot tub deksel schoon te krijgen is om gewone zeep, warm water, en een goede harde borstel te gebruiken.

Controleer dampscherm Inside of Cover

Hot tub covers hebben vaak een rits toegang tot de innerlijke schuim en dampscherm. Controleer regelmatig deze dampremmende laag om ervoor te zorgen is het nog steeds functioneert en niet gescheurd. Als de barrière wordt geript, vervolgens met behulp van een sterke tape of naad sealer kan de barrière voor verdere bescherming vast te stellen;. Houd uw hot tub dekking schoon, en functioneert voor een lange tijd door voor eventuele scheuren of vuil periodiek controleren van het. Clean minstens drie keer per seizoen en controleer de barrière twee keer per seizoen.