ontvochtigen kelder meeldauw oplossingen

Oorzaken van vochtige kelders

Airconditioning

Air-to-Air Exchanger

kelder Sealing

waterdichte Verbindingen

Een aantal effectieve ontvochtiging kelder meeldauw oplossingen zijn reeds beschikbaar in de markt, je hoeft niet om professionele hulp te zoeken om zich te ontdoen van die muffe geur in de kelder. Een vochtige kelder kan bijdragen aan gezondheidsproblemen onder familieleden en verhoging van verwarming of airconditioning rekeningen van het huishouden.

Opgeslagen kartonnen dozen die u vochtig en beschimmeld zijn, zijn een indicator dat de kelder moet ontvochtigd te zijn, het beton is nat wanneer u de met rubber beklede tapijt te tillen, kan je ruiken dat muffe geur en je ziet het wit-poederachtige substanties overal. Dit zijn slechts enkele van de verklikker tekenen dat het tijd is om het hele gebied schoon te maken en te ontdoen van die “vocht” sfeer.

Vochtige kelders zijn meestal het gevolg van condensatie, water lekkage in onopgemerkt scheuren en beton kwel. Condensatie is het resultaat van vochtige lucht die beneden het dauwpunt en water produceert.

Een andere praktijk die meestal resulteert in een lager dan dauwpunt temperaturen is het plaatsen van tapijten in de kelderverdieping. Opgesloten vocht kan vernietigen padding, kleefstoffen en vloeren, wat leidt tot extra reparatiekosten.

Oplossingen voor problemen kelder vochtig zijn voorzien van airconditioning, het afdichten van de kelder, het aanbrengen van waterdichte verbindingen aan de muren, en gebruik maken van ontvochtigers en air-to-air wisselaars.

Air-conditioning is niet de meest effectieve methode van het ontvochtigen een vochtige kelder, maar het werkt nog steeds in het verwijderen van ongeveer 50 procent van de aanwezige luchtvochtigheid.

De lucht-lucht warmtewisselaar verwijdert vochtige lucht uit de kelder en tekent in de frisse lucht van buiten. Het werkt door het verminderen van het energieverlies in de airconditioning of verwarmde lucht. Het is een goede oplossing voor de moderne “luchtdicht” woningen. Maar deze oplossing is tamelijk kostbaar.

Kelder verzegeling wordt beschouwd als de minst dure onder de kelder meeldauw oplossingen. U verzegelen gewoon de betonnen wanden, spleten, kieren en openingen met een diep doordringende beton sealer.

luchtontvochtigers

Luchtontvochtigers worden beschouwd als de meest handige manier bij het wegwerken van schimmel en meeldauw in de kelder. De aankoop van een zal u ook helpen besparen op de reparatiekosten die meestal het gevolg van vochtige kelders.

In de keuze ontvochtiger, is het belangrijk dat de benadering of geschatte grootte van huis kennen. Winkels die ontvochtigers verkopen kaarten die u zullen helpen de juiste luchtbevochtiger voor uw huis te kopen met betrekking tot de grootte van het huis.

Het stroomverbruik van luchtontvochtigers is rond de $ 30 tot $ 50 per maand. houd het altijd schoon om te voorkomen dat vocht en schimmel opbouw. Voortdurend te controleren uw luchtbevochtiger en leeg het water bussen als dat nodig is.

Bij het gebruik van de apparatuur, kunt u deze plaatsen in het centrum gedeelte van de kelder is. Kijk voor gaten en lekken in de stichting van de kelder en de hydraulische betonmengsel van toepassing op deze lekken. U kunt mengen hydraulische beton in een emmer en gebruik een plamuurmes of troffel aan het mengsel toe te passen. Hydraulische beton is aan te bevelen omdat het sneldrogend.

Om vocht in de kelder muren voorkomen, kunt u een laag waterdichting verbinding vaak gebruikt door metselaars van toepassing. De verbinding voorkomt dat vocht uit de vorming in de muur door het verminderen van vocht en water verdampen.