makkelijk om Pasen decoraties te maken met eierschalen en papieren zakdoekje

voorbereidingen

Steken de Tissue Papier om het Ei

Het kleuren van het Ei met de Tissue

Het maken van een specifiek ontwerp

Final Touches

Je hoeft niet te dure Pasen decoraties te kopen voor een feest van Pasen. Je kunt eigenlijk vindingrijk zijn en ervoor goedkope decoraties uit de dingen die je recht in je huis. Als u een aantal eierschalen en vloeipapier liggen rond in uw huis, kunt u deze eenvoudige materialen te gebruiken om grote decoraties maken voor uw partij van Pasen. Krijg de hulp van de kinderen, zodat ze kunnen delen in de leuke en spannende ervaring.

Voordat u van plan om de decoraties te maken, Wil u nodig hardgekookte eieren, gekleurd weefsel papier, plastic folie, papieren handdoeken en noppenfolie. Om te beginnen met het maken van uw Pasen decoraties, lag een vierkant stuk plasticfolie op een tafel. De kunststof moet zijn ongeveer 12×12 inch. Krijg wat kunst zijdepapier van verschillende kleuren en leg ze willekeurig op de plastic verpakking. Dit soort weefsel papier kan gemakkelijk worden gekocht in de kunst winkels. Hier krijg je een papieren handdoek en bevochtigen met water en veeg het op het ei aan de schaal bevochtigen een beetje. Zet het ei in het midden van de stapel gekleurde tissuepapier.

Wikkel de plastic rond het ei en druk op de vloeipapier eromheen voorzichtig. Zorg ervoor dat u niet te hard drukt, zodat de shell niet zal breken en ruïneren uw Pasen decoraties. Verwijder het plastic en het weefsel moeten steken op de schaal van het ei. Er zullen een aantal losse onderdelen van weefsel, zodat schil ze voorzichtig af en zeker niet te pellen het weefsel dat vast aan de eierschaal. Laat het ei droog totdat het weefsel volledig is gebonden aan de schelp.

In stap 2, we wikkelde het ei met tissue papier en gebonden het weefsel aan de schil van het ei voor het ontwerp voor uw Pasen decoraties. In deze volgende optie stap, herhaal het proces in stap 2, maar deze keer, al het weefsel papier uit de schil van het ei. De kleur van het weefsel zal hebben overgedragen aan het ei en je hebt nu een ei met verschillende gemengde kleuren.

Om een ​​specifiek ontwerp op uw ei, maak een uitsnijding uit een stuk gekleurd vloeipapier. Het kan een uitsnede van een ontwerp dat u wilt zijn, zoals een bloem, vlinder, of een brief van uw keuze. Bevochtig het ei met een vochtige papieren handdoek en plaats deze op een aantal noppenfolie. Vervolgens krijgen de uitsparing en druk het op de schaal van het ei. Zorg ervoor dat te hard, zodat de shell niet zal breken niet in te drukken. De noppenfolie is er dus het ei niet zal rollen. Loslaten de uitsparing van het oppervlak van het ei. De gekleurde ontwerp moeten steken om de schaal van het ei. U kunt meerdere modellen met verschillende kleuren te plaatsen op een enkel ei als u voor uw Pasen decoraties.

Plaats uw afgewerkte producten in manden of zet ze in netten. U kunt deze Pasen decoraties op de tafel voor weergave of hang ze aan de muur.