het ontwerp van de perfecte Ottomaanse kader

Om de perfecte poef maken, moet u eerst het ontwerpen van een poef montuur dat zowel stevig en aantrekkelijk. Om dit te bereiken, moet u rekening houden met verschillende belangrijke ontwerpfactoren zoals de grootte en vorm van de kamer, de stroom en de functie.

Room Size, Flow en functie

De grootte van de kamer heeft veel te maken met het type en het ontwerp van meubels die u kiest in te zetten. Als u het ontwerpen van een poef frame dat u moet het beeld in verhouding met de kamer en de bestaande meubels te houden. Het is ook belangrijk om de stroom en de functie van de kamer overwegen bij het ontwerpen van uw frame. Dit zorgt ervoor dat uw poef past in de algemene sfeer van de kamer.

Het selecteren van de Hout

Nu dat je hebt gezien het ontwerp opties die u kunt beginnen met het frame te construeren. U wilt u het ontwerp in gedachten te houden bij het selecteren van de gelakt hout. Voor donkere bossen te gaan met eiken, kersen en walnoot dat warmere toon Covey. Lichtere houtsoorten zoals esdoorn en witte den hulp brengen het natuurlijke licht van een kamer.

Add-Ons aan uw Ottomaanse Finish

U kunt gebruik maken van een koekje gewricht of dado gezamenlijke aan de individuele leden van het frame met elkaar te verbinden. Dit zal uw poef frame van een hoge kwaliteit en naadloze look die iedereen zal waarderen geven.