het creëren van een hoes voor je crib matras

Stap één: Beschouw het materiaal je gaat gebruiken

Stap twee: Kies tussen een permanent of tijdelijk Cover

Stap drie: Het meten van de juiste afmetingen

Stap vier: het snijden van uw materiaal

Stap vijf: Het naaien het eindproduct

Het creëren van een slip dekking voor uw wieg matras is eigenlijk heel eenvoudig. Zelfs als je niet een ervaren naaister kunt u deze job in een middag te voltooien. Je zult zelfs zien dat het creëren van een hoes voor je crib matras niet altijd een naaimachine nodig. Wees niet bang, met een beetje vooruit denken en een kleine hoeveelheid van het creatieve vermogen kunt u deze taak te voltooien.

Er zijn vele materialen die u kunt gebruiken om een ​​hoes te maken voor een wieg matras. Echter, wordt biologisch katoen gedacht dat de veiligste en zachtste voor uw baby. Biokatoen geen chemische kleurstoffen, parfums, of irriterende stoffen die je baby kan schaden bevatten. U kunt echter wel biologisch katoen dat is geverfd met plantaardige kleurstof, als je iets anders dan de saaie kleur van biologisch katoen de voorkeur geeft. Als u kiest voor biologisch katoen te gebruiken ervoor te zorgen dat het beddengoed u gebruikt vrij is van agressieve chemicaliën of conserveringsmiddelen die je baby’s tere huid kunnen irriteren.

Je hebt twee opties bij het maken van een hoes voor je crib matras. U kunt een permanente slipcover die nooit zullen worden verwijderd te maken, of u kunt een tijdelijke dekking die kan worden verwijderd voor het wassen van te maken. tijdelijke slipcovers zijn de beste optie. Immers, baby’s vaak spugen en flessen kunnen gaan lekken. Als u een permanente afdekking gebruikt u zal hebben om het af te snijden en het gebruik van een nieuwe elke keer het deksel vuil.

Voordat u begint, moet u uw baby wieg matras te meten. Haal het matras uit het bedje en plaats het op de vloer of een grote tafel. Meet de lengte, hoogte en breedte van elk van het bed. Vervolgens meet de zijkanten, en tenslotte de boven- en onderkant. Schrijf al deze metingen neer met pen en papier. U zult merken dat de bijpassende kanten, zoals de boven- en onderkant, hebben meestal dezelfde meting binnen een halve inch. U het beste de grootste gebruiken voor al deel van de matras. Gebruik bijvoorbeeld de grootste meting van de boven- en onderkant.

De volgende stap die je voltooit is het snijden van het materiaal. Voor de meeste mensen is dit het engste deel van het project. Echter, neem de tijd en meten twee keer om ervoor te zorgen dat u geen problemen. Op dit punt heb je drie metingen. Een maat voor de bovenste en onderste, een voor de zijkanten van de matras, en een voor de einden van de matras. Vouw je materiaal in twee gelijke stukken. Gebruik de wit krijt potlood aan elk van deze metingen te trekken over het gevouwen materiaal. Wanneer u snijd de drie metingen uit je zult eindigen met twee van elk stuk.

Nu is het tijd om alle zes stukken monteren. Begin met smacht beide eindstukken aan de bovenkant van de hoes. Met behulp van uw naaimachine naaien deze stukken aan elkaar. U kunt een 1/4 inch naad voor dit project te naaien. Nadat u het einde hechten wil je de zijkanten te bevestigen op dezelfde manier. De laatste stap is het bevestigen van de bodem en het draaien van het stuk goede kant naar buiten. Naai de onderkant om stukken van de hoes kant. Vervolgens naai de rits aan één uiteinde van de slip en de onderlaag. Nu kunt u naait het definitieve einde stuk en zet uw hoes binnenstebuiten voor gebruik. Als u wilt kunt u de smeltbare tape gebruiken om de afwerking van de hoes in plaats van het naaien van de stukken.