gemeenschappelijke weed eater Edger problemen

Blades Word Dull

Blade mechanisme vastloopt

Een onkruid eter Edger is een geweldig hulpmiddel om te hebben in je tuinhuisje. Ze kunnen maken het eenvoudig om uw landschapsarchitectuur ongerept te houden. Ze zijn gevoelig voor een aantal problemen. De meeste van hen kunnen gemakkelijk worden vastgesteld zonder professionele hulp. Als je problemen ondervindt met je wiet eter edger, hier zijn een paar dingen te controleren.

Een veel voorkomend probleem met deze apparaten is de messen kan snel naar beneden dragen. Dit is vooral het geval als u het te onderwerpen aan niet-ideale omstandigheden maaien. Gras dat is te lang en dicht heesters kunnen veroorzaken. Zorg ervoor dat de edger is uitgeschakeld en koel om aan te raken en controleer het blad. Je kan in het algemeen een vervangende blad of de huidige mes geslepen.

Een ander probleem met veel van deze tools is het blad mechanisme kan vastlopen. De meeste modellen zullen het blad intrekken wanneer de hendel wordt vrijgegeven voor de veiligheid. Het is hetzelfde concept als een grasmaaier het uitschakelen wanneer de T-bar wordt losgelaten. Omdat het blad daadwerkelijk zal terugtrekken, kan het mechanisme dat het mes trekt verroeste of vast komen te zitten. Als dit gebeurt, zet dan de stroom uit en controleer of het mechanisme. Meestal is het gewoon moet worden geolied om het blad goed vrij te geven.