detail uw deuren en ramen met decoratieve koperen hardware

Stap 1 – Beslissen Waar Plaats uw Copper Accents

Stap 2 – Window Hardware

De functie van de venster verblijf is om ramen gedeeltelijk open te houden, zodat de lucht in kan stromen zonder dat het venster dat het volledig op een kier. Een voorbeeld van vensterhardware is een koperen venster verblijf, dat een lange staaf of arm. De staaf direct geboord in de bodem van het venster door de houder die aan één uiteinde is bevestigd. De stang heeft ook twee gaten en die haak op twee pinnen die rechtop blijven en worden geboord in de vensterbank.

Ten eerste, zorg ervoor dat het venster wordt gesloten en boor de twee pennen in de vensterbank. Vervolgens boor de beugel het verblijf in de bodem van het kozijn, die twee duidelijke gaten voor de nagels heeft. Tenslotte opent het venster iets en zet de stang op zijn plaats door één van de pennen in een van de stang gaten.

Stap 3- Deurbeslag

Een praktische en unieke manier om koper toe te voegen aan uw deuren is met de toevoeging van een kick plaat. Dit is een stuk van koper, dat de onderkant van de deur bedekt en beschermt het wanneer je je handen vol hebt en kan het nodig zijn om de deur te openen of te sluiten het te schoppen.

Na de aankoop van uw koperen kick plaat, meet de breedte van de plaat en gebruik een stukje tape naar het centrum van deze te markeren. Onderaan de deur, in het gebied waar de top van de beschermplaat wordt, meet de breedte van de deur en een andere stukje tape correspondeert met de middellijn. Gebruik tape in plaats van een pen of potlood, zodat u niet de deur te markeren.

Nu. overeenkomen beide stukjes tape om ervoor te zorgen de plaat niet is geïnstalleerd off-center. Zodra je dit hebt gedaan, gebruiken meer tape om de kick plaat tijdelijk zijn plaats te houden alvorens permanent terug om te controleren of de plaat recht is. Tot slot, boor de kick plaat in de deur, maar vergeet niet om de beschermende plastic kap opstijgen de plaat voordat je het uit te testen.