deck gebouw 1 – inleiding tot het bouwen van een dek

Wat je gaat doen

Nuttige termen

In sommige opzichten dek gebouw is een vrij complex doe-het-zelf-project, maar aangezien decks niet hoeft te lekvrije of perfect gebouwd zijn, is het goed binnen het bereik van de meeste beginnende bouwers. Deze website biedt u de informatie die u nodig hebt om het werk efficiƫnt te doen.

Dek gebouw kan een veeleisende baan, zowel fysiek als mentaal. Het is echter zeer de moeite waard. Het beweegt snel en krijgt u een aangename leefruimte te geven voor een kleine prijs.

Je moet Adobe Flash Player te downloaden zodat u onze video kunt bekijken.

Zorg ervoor dat je begrijpt wat je doet voordat u verder gaat. De belangrijkste dingen om te onthouden in deck gebouw zijn om zeker te zijn u alle juiste materialen en bouwtechnieken hebben gebruikt, af te weren van de rottende eigenschappen van water, en om te zorgen dat alles is niveau, schietlood, en correct gebouwd.

begrijpen altijd, ontwikkelen en zich te houden aan de juiste veiligheidsprocedures voor elk project. Voor deck bouw, deze omvatten