composiet terrasplanken – de nieuwe trend van de decks

Nu het is lente, veel mensen besteden het grootste deel van hun tijd in openlucht aan hun huizen. Huiseigenaren die een plezierige, weinig onderhoud project dat waarde toevoegt aan hun huis zou willen overwegen het toevoegen van een dek willen. Volgens een recent onderzoek gedaan door Remodeling Magazine, het toevoegen van een dek teruggekeerd 86,7 procent ten opzichte van de oorspronkelijke investering. Het bouwen van een deck meestal gaat veel zagen, schuren, vlekken, en tijdrovend jaarlijks onderhoud. Om te voorkomen dat het gedoe dat gaat in het opbouwen van een dek, zijn sommige consumenten kiezen voor composiet terrasplanken, dat is eenvoudig te installeren, bespaart tijd en moeite in onderhoud, en nog steeds geeft u de extra investering.

Ook wel bekend als hout-kunststof composieten, is composiet terrasplanken gemaakt van gerecycled hout en kunststof als een milieuvriendelijke optie die groeit in populariteit. Voordelen zoals duurzaamheid, kleurbehoud en minder onderhoud hebben de vervanging van natuurlijk hout toegenomen. Composiet terrasplanken niet schilderen en vlekken vereisen. Het enige onderhoud dat gedaan samengestelde decks nodig is om het te wassen ongeveer twee tot drie keer per jaar voor meeldauw en schimmels opbouw te voorkomen. Composiet terrasplanken kost ongeveer 20 – 30 procent meer dan voorbehandeld dennenbos, maar op de lange termijn, het loont als je het jaarlijkse onderhoud van de kleuring, verwering, en de noodzaak om rot of splitsen planken vervangen elimineren.

Naast het feit dat milieuvriendelijk vanwege het gebruik van gerecycleerde houtvezels en kunststof, is composite decking niet houtverduurzamingsmiddelen bevatten. Dit voorkomt de problemen van arsenicum en andere zware metalen gevonden in druk behandeld hout. Zonder enige houtbeschermingsmiddelen, samengestelde decks zijn bestand tegen verval schimmels en insecten.

Er zijn twee soorten samengestelde decks: solide en hol. Solide profiel terrasplanken emuleert de vorm van echt hout hout, maar heeft ook meer expansie en contractie eigenschappen als gevolg van de massa. Hol profiel terrasplanken heeft een aangelegde look en minder massa dan zijn tegenhanger. Het bezit een lagere uitzetting en krimp eigenschappen, maar is gevoeliger voor werf of werkplaats schade.

Momenteel zijn er meer dan 50 fabrikanten van composiet vloeren, en nog veel meer zijn op de stijging als gevolg van technologische verbeteringen in composieten en de populariteit die het heeft bij consumenten en retailers. Alle fabrikanten beweren dezelfde voordelen van composiet terrasplanken

Hoewel verschillende merken hebben dezelfde voordelen, wat maakt ze anders zijn de keuzes van kleuren en texturen beschikbaar. Veel fabrikanten zijn het aanbieden van complete composiet terrasplanken systemen die rails, palen en balusters zijn onder andere toe te voegen aan de elegantie van uw dek.

Composiet terrasplanken is geen perfect systeem. Composite dekken hebben de neiging om weer met 10 procent binnen een periode van drie maanden, wat normaal is gezien het feit dat composite decks hebben houtvezels. Dus bij het kiezen van een composiet dek, zorg ervoor om te kijken naar dekken die zijn blootgesteld aan de zon voor minstens een jaar om te bepalen of je van het uiterlijk. Omdat composiet terrasplanken is zwakker dan hout, maar moet nog worden gehouden door behandeld hout balk en balken om te voorkomen dat het verzakken of verslapte.

Het hebben van een nieuw dek is een grote investering om een ​​huis. Het is een goed idee om het onderzoek te doen naar composiet terrasplanken. Lees brochures van verschillende fabrikanten, check out specificaties voor elk composiet door te kijken naar hun kracht, uitbreiding, wateropname, duurzaamheid, en de dichtheid. Als eigenaar van een huis, wilt u composiet terrasplanken te zijn wat je betaalt voor, weinig onderhoud, milieuvriendelijk, van goede kwaliteit, vervagen, en niet kromtrekken of splinteren. Fabrikanten van composiet terrasplanken bewering dat de nummer een reden waarom een ​​deck zal buigen of zal moeten worden vervangen omdat aanwijzingen niet worden opgevolgd.