voorkomende problemen met het schilderen betonnen muren

Scheuren in de Muur

dekking

grondverf

delaminatie

Over het poetsen van de Paint

Schilderen betonwanden kan leiden tot een aantal problemen als de betonnen wand niet is uitgehard. Als het beton niet afdoende kan genezen voordat het wordt geschilderd, de verf zal de vangst van de overtollige vocht in het beton en de verf kan een deel van het cement worden geschild als zij zelf pelt. Het schilderen van de betonnen muur kan ook leiden tot het gips om het water te genezen die het nodig heeft niet ontvangen.

Vóór het vullen van de wand, dient scheuren in het beton worden gevuld met een materiaal dat bestand is tegen weersinvloeden. Als de muur pleister heeft een textuur, dan kit moet worden van een bijpassende structuur zijn. Als het niet kunnen banden van glad oppervlak worden gezien door elke verflaag in een ander contrast.

Als primer en verf wordt aangebracht, moet worden toegepast op het gehele oppervlak om de beste resultaten. Nadat de primer is toegepast en uitharden, de finish vacht moet op in meerdere dikke lagen worden gelegd. Zo niet, dan zal de uniforme kleur niet worden bereikt en je zal de look die gewenst is niet te bereiken. Sommige projecten hebben geen primer toegepast voordat de lak te hebben. Andere projecten kunnen hebben gehad verf verdund zo veel dat de vacht is niet eens effectief. Dit maakt de muur eruit alsof het niet voldoende coating heeft ontvangen.

Om de band te gewenst, de juiste primer te worden toegepast op nieuwe betonwanden. Dit zal ook voorkomen dat verf delaminatie. Er zijn sommige verven en primers met name die gecombineerd moeten worden. Hoewel cement gips en beton een laag primer moet hebben voordat de verf wordt aangebracht, schilders niet altijd prime beton en gips.

Delaminatie is het proces van verf peeling van een nieuwe betonnen ondergrond of cement gips. Verf zal delamineren van beton net als het doet uit hout en metaal. Dit is de reden waarom de betonnen muur moet goed worden voorbereid en alle toepassingsgebieden procedures moeten worden gevolgd. Vocht van regen of uit het beton niet het genezen zal vrijgeven van het beton en de oorzaak klieven.

Als schilder geldt verf op de bruine jas aan cement gips, zal de verf dienen als een hechting veroorzaakt delaminatie. Gips achter een likje verf zullen zacht uit als de verf niet is toegestaan ​​om te genezen. Verf zal het water te houden van de juiste verdampen. Betonnen muren moeten worden voorbereid en gevuld. Verf moet dik en niet verdund zijn.