verstopte wc: wanneer een zuiger is niet genoeg

Gebruik de Plunger Right

Probeer een toilet Snake

Afwasmiddel en Hot Water Trick

Wanneer al de rest ontbreekt, Haal de Toilet

De kleine porselein vriend heeft het weer gedaan, het verstopt en de plunjer werkt niet. Er zijn een paar dingen die je kunt proberen voordat die naar het toilet volledig te nemen van de vloer voor sommige badkamer / toilet chirurgie.

Ten eerste, zult u willen ervoor zorgen van een paar dingen wanneer het proberen om uw wc ontstoppen. Controleer of er voldoende water in de kom om de plunjer wanneer u probeert om het te gebruiken dekken, anders kan de plunjer de afdichting die het nodig heeft om te werken niet maken. Ook, pak een emmer als je zou nodig hebt om wat water te legen. Het is waar dat water nodig is, maar u wilt niet te veel water ofwel in de kom. Ook, zet een aantal oude handdoeken op de vloer rondom het toilet, want het maakt niet uit hoe voorzichtig je zou kunnen zijn, is het zeer waarschijnlijk om water te halen op de vloer. En als dit alles te doen, neem het deksel van de tank. Dit zal ervoor zorgen dat zelfs als het toilet start te overstromen kun je de bal naar het water van overstromingen de badkamervloer te houden op te heffen.

Verstopte toiletten zijn niet leuk, maar als een plunjer is niet genoeg is, kan het echt frustrerend. De volgende beste truc om te proberen is een vijzel. Een vijzel is een slang-achtige tool die bocht naar beneden in de wc-pot om gratis elke vastzittende vuil te duwen. Het toilet heeft een “S” vormige curve als het water uit stroomt. De wc-papier en uitwerpselen moeten reizen door de bocht en het kan soms heel gemakkelijk verstopt raken.

Gebruik de grondboor om zo ver mogelijk te gaan in het toilet, en zet de hendel totdat het strak wordt. Dit zal u laten weten dat u de blokkade hebben bereikt, en als je eenmaal hebt het strak, kunt u beginnen terug te trekken van de boor. De blokkade moet trekken met de slang voor u te ontdoen. Uiteraard kunt u om handschoenen te dragen bij het hanteren van dit apparaat

Opmerking: Zorg ervoor dat u een slang bedoeld voor wc klompen. Regelmatige afvoer slangen kan veel schade aan de toiletpot te doen.

U kunt ook proberen het afwasmiddel en warm water methode. Neem een ‚Äč‚Äčemmer warm water niet kokend, alleen warm en meng in ongeveer twee eetlepels afwasmiddel. Giet het water in het toilet ongeveer halverwege vol en laat het zitten voor ongeveer vijftien minuten. Soms is de warmte zal helpen bevrijden van de klomp. Na vijftien minuten, als het waterpeil is gedaald wat, zet in meer water en kijk of het zal blijven naar beneden te gaan.

Als de plunjer, vijzel, en afwasmiddel werken niet je alleen achter met een paar opties. Natuurlijk kunt u bellen op een professionele, maar dit is iets wat een doe-het-zelver kan doen en het zal u geld besparen.

Je moet naar het toilet van de vloer te verwijderen en gaan in de afvoer van de bodem. Zorg ervoor dat de waterlijn uit te schakelen eerste en lege al het water uit de tank en de kom. Verwijder de kleine doppen van de bodem van de kom en draai de bouten. Neem de kom van de vloer en draai het ondersteboven. Probeer de grondboor vanaf deze kant en dat zou moeten werken.