Vergelijk carport ideeën

Een carport is een prachtige aanvulling op elk huis. Ze bieden een plek om uw voertuigen beschermd tegen de elementen te houden zonder de kosten van het toevoegen van een fysieke garage. U kunt carport kits vinden in een breed scala aan prijzen en stijlen. Hier zijn een paar manieren om wat geld te besparen met uw carport.

Metalen carports zijn ontworpen om iets meer dekking en bescherming te bieden dan een doek carport. Meestal een metalen carport met alleen het frame en het dak zal een goedkope optie, vanaf ongeveer $ 500.. U kunt kits gemaakt van aluminium die samen jezelf kunnen worden gebracht bespaart u geld op de installatie te vinden. Als je een zwaardere grade materiaal wilt, kunt u een stalen carport structuur te overwegen.

Als je niet van het uiterlijk van een traditionele carport frame en wat extra geld, kunt u kijken naar een carport gebouw plaats. Deze zijn niet zo moeilijk te installeren als een garage, en kan overal worden vrijstaande u ervoor kiest om ze te plaatsen. Deze structuren zullen overal van $ 1000 tot $ 10.000 draaien, afhankelijk van de stijl die u kiest. De duurdere exemplaren hebben de neiging om op een volle plaat geplaatst te worden en zien eruit als schuren.

Als u nog niet besloten wat voor soort carport u wilt, kunt een snelle internet te zoeken tonen u een grote verscheidenheid aan opties. Dit kan u helpen beperken wat er beschikbaar is in uw prijsklasse is. U kunt vaak grote deals online voor uw carport structuur.