vaststelling en het gebruik van de bal plunjer

Beschrijving van een Bal Plunger

Verschillen in Ball Plunjers en Sink Plungers

Hoe maak je een Ball Plunger gebruiken

Een bal plunjer een soort handmatige plunjer die gewoonlijk wordt gebruikt om te verwijderen klompen in toiletten. Er zijn een aantal verschillende design elementen die een bal plunjer anders dan andere vormen van handmatige zuigers gebruikt voor afvoer ontstoppen te maken. Daarom zal deze gids u uitleggen van de verschillen tussen de bal zuigers en andere soorten evenals hoe een te gebruiken om klompen te wissen in het riool.

Een bal plunjer ziet eruit als een rubberen bal wanneer het in het toilet wordt geplaatst. Zo is de naam: bal zuiger. Als je kijkt naar een bal plunjer wanneer deze niet in een toilet wordt geplaatst, is het niet lijken op een bal helemaal. Veeleer heeft een koepelvormige rubberoppervlak bovenaan een kleinere basis waardoor het lijkt meer op een paddestoel dan een bal. Echter, bij het gebruik van de zuiger, ziet het er heel erg als een rubberen bal die in de afvoer van uw wc heeft geplaatst.

Er zijn een aantal opmerkelijke verschillen tussen kogelplunjers en wastafel zuigers. Zoals hierboven vermeld, een bal plunjer lijkt op een paddestoel als we kijken naar deze van opzij. Anderzijds, een wastafel zuiger een veel bredere basis en derhalve lijkt op een boog of halve cirkel. Kogelplunjers zijn hoofdzakelijk ontworpen voor toiletten, daarom is de onderste flens gebied van de zuiger bedoeld om de breedte van de meeste afvoeropeningen passen toiletpotten.

Omdat een wastafel plunjer wordt gebruikt drains van verschillende afmetingen en vormen de basis gebied van de plunjer is veel breder. Een bal zuiger is ontworpen om een ​​waterslot in de afvoer creëren, terwijl een wastafel zuiger creëert een vacuüm buiten het afvoergebied en eenvoudig duwt water door. Hoewel u een wastafel zuiger kan gebruiken om een ​​toilet ontstoppen in een moeilijke situatie, is het veel lastiger en moeilijker te doen dan met een bal plunjer met een flens die is ontworpen om te gaan in de afvoer opening.

Met behulp van een bal plunjer tot een toilet ontstoppen is niet erg moeilijk. In het algemeen, je gewoon plaatst de bal plunjer in de afvoer opening van het toilet en de pomp op en neer. Echter, er zijn een paar dingen die je kunt doen om met behulp van een bal plunjer effectiever.

Voor het gebruik van een bal plunjer tot een toilet ontstoppen, moet je altijd voor zorgen dat er een beetje water in de wc-pot. Een bal plunjer nodig heeft om een ​​vacuüm in de afvoer opening van uw wc te creëren. Dit is veel gemakkelijker te realiseren als er water in de wc reeds lucht wordt verhinderd te gaan op de afvoeropening. Dus, als je probeert om een ​​toilet dat geen water in het heeft ontstoppen, neem de tijd en giet er een emmer of twee van water in het toilet om het gebruik van de bal plunjer veel gemakkelijker. Nadat de wc-pot wordt gevuld ongeveer halverwege met water, gewoon pompen de bal zuiger omhoog en omlaag om de klomp door te drukken en het openstellen van de afvoer.