reling hoogte advies

De reling hoogte is een van de belangrijkste overwegingen bij dekconstructie. Het is een beslissing die vroeg komt in het ontwerp en de planning van uw dek. De volgende zijn een aantal overwegingen om in gedachten te houden als je je deck ontwerpen

Code

Controleer altijd de plaatselijke bouwverordeningen voor alle eisen met betrekking tot uw houten dek railing hoogte. Ze zijn de eerste potentieel obstakel voor een succesvolle baan, dus ze moeten uw eerste referentie check zijn. Alle overige overwegingen afhangen van wat de bouwvoorschriften vereist.

dek Hoogte

Een van de belangrijkste invloeden op de hoogte van het hekwerk is de hoogte van het dek zelf. Wanneer een dek 4 voet of meer van de grond een reling op een comfortabele hoogte zou moeten hebben, een begane grond dek mag een reling nodig hebben.

comfortabele Hoogte

Na de overwegingen van de bouwvoorschriften en het dek hoogte, moet je je deck reling te bouwen op een hoogte die comfortabel is, niet alleen voor u en uw familie, maar voor een gezin van gemiddeld postuur. Een balustrade hoogte van 4 voet is een goede vuistregel.

De oprichting van een voldoende hoogte voor railing van uw dek is een cruciaal onderdeel van de planning, omdat in de kern, een deck reling is een veiligheidsvoorziening u en uw kinderen te beschermen tegen verwondingen.