reinigen van badkamer tegel zonder chemicaliën

Reiniging badkamerstegel is sneller en sneller gemaakt met gebruik van commercieel beschikbare tegel reinigingsmiddelen. Echter, deze commerciële producten bevatten agressieve chemicaliën die schadelijk zijn voor het milieu en uw familie te zijn. U kunt ervoor kiezen om de gezondere optie te nemen en kiezen voor home producten voor het schoonmaken.

Natriumbicarbonaat – Ook wel bakpoeder, soda bicarbonaat of bicarbonaat, dit poeder heeft schurende eigenschappen en is ook een milde desinfecterende. Strooi er wat soda bicarbonaat op een vochtige doek of spons en scrub de badkamer tegel. Zorg ervoor dat u grondig na het schrobben van de tegels te spoelen. Natriumbicarbonaat fungeert ook als een deodorant en is daarom een ​​goede keuze voor het reinigen badkamerstegel.

Azijn – Een badkamer tegel schoner kan worden bereid met azijn door het toevoegen van een deel azijn op drie delen water. U kunt deze vloeistof in een spuitfles gieten en gebruik het gunstig voor het reinigen van badkamer tegel. Het kan ook worden gebruikt om badkamerramen en spiegels reinigen. Deze zelfgemaakte chemicaliën mengsel zo effectief dat het wordt gebruikt in vele commerciële producten. Het verwijdert water strepen en ook kalkaanslag effectief. Als u een marmeren vloer in uw huis, zorg ervoor om te voorkomen dat er geen azijn op marmer sinds azijn neiging om marmeren vloeren bederven.

Wanneer u chemische gratis producten te gebruiken voor het reinigen van badkamer tegel, moet je bereid zijn om meer tijd besteden aan voor de moeite. Het is niet raadzaam om de lozingen, strepen en kalkaanslag op te bouwen voordat u begint met het schoonmaken badkamer tegel proces.